Gebelik var mı

Mslgns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
10
0
1
25
Merhaba ben bir buçuk yıldır evliyim 9 aydır çocuk düsünüyoruz adetime 10 gün kala beta HCG yaptım 1.49 geldi erken gebelik testi yaptım negatif dört gün sonra tekrar test yaptım çok silik çıktı doktorum adetini bekle sonra bir daha kana bakalım adetime dört gün var testi aşağıya yükleyecem yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20250716_152747.webp
    IMG_20250716_152747.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 143
iki gun sonra tekrarla testi canım koyulaşıyormu? önemli olan bu doktorun dediği gibi adetin geçince de kan ver

Merhaba ben bir buçuk yıldır evliyim 9 aydır çocuk düsünüyoruz adetime 10 gün kala beta HCG yaptım 1.49 geldi erken gebelik testi yaptım negatif dört gün sonra tekrar test yaptım çok silik çıktı doktorum adetini bekle sonra bir daha kana bakalım adetime dört gün var testi aşağıya yükleyecem yardımcı olurmusunuz
Fotoğrafta siliklik anlaşılmıyor ama bu testlerle hiç uğraşma bunların güvenilirlikleri çok düşük sen en iyisi regli bekle gecikince hemen kan ver

Arkadaşlar ben doktora gittim kan verdim beta HCG bir hafta önce 1.49 du dün verdin 1.46 ya düşmüş neden böyle oldu bilen var mı acaba beta gebelik olmadığı halde neden yükselir yardımcı olun lütfen

Merhaba öncelikle varsa inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende de şöyle bir sorun var 19 Haziran adet tarihimdi adet bitimi yani 24 Haziran şüpheli bir ilişki yaşandı halsizlik kaşık ağrısı yaşadım onun üzerine 7 temmuz da kan verdim ve aynı gün evde test de yaptım silik çıktı ama kanda 0.200 çıktı sonra 4 5 kere daha evde test yaptım hepsi pozitif çıktı 14 temmuz da tekrar regl oldum ama 1 hafta süren yoğun adetim bu sefer çok açık pembe geldi ve 3 gün sürdü kaşık ağrısı şikayetlerim hala var 19 temmuz da tekrar kan verdim bu sefer 0.0 çıktı 21 temmuzda verdim 2.0 çıktı ve son olarak 21 temmuzda verdim 0.0 çıktı ve iki gündür de peceteye gelecek şekilde akıntıyla beraber kırmızılık var 21 temmuzda da doktora gittiğimde ise doktor yumurtalarinda küçük birşey var dedi ne olduğunu sorduğum kist mi dedim hayır dedi Bebek mi dedim düşünerek den bence Bebek değil dedi ve bana adet söktürücü ilaç yazıp gönderdi ne yapacağımı bilmiyorum böyle yaşayan var mı yardımcı olur musunuz.

Arkadaşlar ben doktora gittim kan verdim beta HCG bir hafta önce 1.49 du dün verdin 1.46 ya düşmüş neden böyle oldu bilen var mı acaba beta gebelik olmadığı halde neden yükselir yardımcı olun lütfen
hormonlarla alakalı 4 bile cıksa negatiftir iliski oldugu gunlerde vs beta artar o yuzden o şekilde gozukuyor

hormonlarla alakalı 4 bile cıksa negatiftir iliski oldugu gunlerde vs beta artar o yuzden o şekilde gozukuyor
Evet öyle bir şey varmış maalesef ki negatif doktorum AMh istedi iyi gelirse bekle dedi düşük gelirse hsg rahim filmi cektirecez çok korkuyorum İnşallah bir an önce gebe kalırım

Merhaba amh 1.12 çıktı 23 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim gebe kalamiyorum amh am çok düşük normal yollarla hamile kalamaz mıyım çok korkuyorum

Merhaba amh 1.12 çıktı 23 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim gebe kalamiyorum amh am çok düşük normal yollarla hamile kalamaz mıyım çok kotku
Kadın doğuma gözüktun mu canım onlar nededi
Yok Özel hastaneye gidiyorum doktorum şuan yurtdışında

Back
X