Kızlar yardımm

Yanıtınız için teşekkür ederim bu arada dilerim öyledir sağlıkla sıhhatle vaktinde isteyen herkese nasip olsun inşallah 🙏

3 gün kaldı ve bugün şişkinlik ve alt karında gerginlik gibi bisey hissediyorum

Merhaba kızlar ben son adetten sonra bazı gebelik belirtilerini çok yoğun yaşadım ve adete 6 gün kala beta hcg yaptırdım 5.40 çıktı belirtiler artarak devam etti bugün reglime 1 gün kala pembe kırmızı karışık leke geldi belimde ve kasiklarimda normal adet sancimdan daha yogun agrilar var şuan lekenin devamı gelmedi sizce nedir bu lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba kızlar ben son adetten sonra bazı gebelik belirtilerini çok yoğun yaşadım ve adete 6 gün kala beta hcg yaptırdım 5.40 çıktı belirtiler artarak devam etti bugün reglime 1 gün kala pembe kırmızı karışık leke geldi belimde ve kasiklarimda normal adet sancimdan daha yogun agrilar var şuan lekenin devamı gelmedi sizce nedir bu lütfen yardımcı olur musunuz
-Duzeltme regliye 6 gün kala değil 4 gün kala test yaptırdım
farkında olmadan 6 yazmışım

Kimyasal gebelikmis sabah kanamaya uyandım varmi yaşamış olan ne gibi etkileri zararları vs varmi bilgisi olan yazabilir mi

Hcg 1.20 düşmüş çok kötü bel agrim ve kasik ağrım var ha birde durmadan aşırı terliyorum duş alsam da geçmiyor temiz havaya çıksam da bu normal mi

Bilmiyorum kanamam var ve hcg 1.20 düşmüş kadin doğum doktoruna geldim bugün tekrar beta baktiricak sonucu bekliyoruz kanama devam ediyor

Back
X