2 günüde değerlendirdimİkisinde de 14-15 Ekim pik,bugün sabahı değerlendirseydin,yada dün gece,bence bu gece vevyarınıda değerlendir
Akıntı da test de deli ediyor insanı strese sokuyor, her ay başa dönüyoruz. Ne akıntı ne de pik göremiyorum ben meselaBir göbeğinin günlüğü güvenilir innovita da aynı şekilde. Ama diğer markayı bilemiyorum.. bide Bu kadar farkli markalar alarak kafanızı karistirip neden strese giriyorsunuz... Bence gerek yok bunca strese. Akıntılar dan bile yola çıkarak anlarsiniz . Yani hem test yapıp hemde akıntıların durumuyla eslestirirsiniz
Allah seniAkıntı da test de deli ediyor insanı strese sokuyor, her ay başa dönüyoruz. Ne akıntı ne de pik göremiyorum ben meselaçünkü pcos var en son gidip iğne ile çatlatacam yumurtaları o zaman belki tutar
Benim 3. Ayım henüz ama hiç yumurtlama göremedim mesela, yaş da ileri 35. Bakalım neler bekliyor süreçte beni. Tek bir sağlıklı yumurtlama her derde deva olacakAllah seniO zaman yumurtlama olmuyor bazı aylar herkeste olmayabiliyormus sadece pcoslarda değil genel olarak
Beslemene dikkat ettikten sonra bence olur ya yumurta kalitesi için takviyeler lazimBenim 3. Ayım henüz ama hiç yumurtlama göremedim mesela, yaş da ileri 35. Bakalım neler bekliyor süreçte beni. Tek bir sağlıklı yumurtlama her derde deva olacak
Takviye alıyorum, beslenmeye de bikaç gündür dikkat etmeye başladım inş olur, senin var mı cocugunBeslemene dikkat ettikten sonra bence olur ya yumurta kalitesi için takviyeler lazim
Maalesef yok.. bir kimyasalim oldu başka gebelik olmadı beklemedeyim.. doktorum antioksidan içerikli şeyler ye dedi hamur şeker uzak dur dedi. Kendimce dikkat etmeye çalışıyorum bakalım.Takviye alıyorum, beslenmeye de bikaç gündür dikkat etmeye başladım inş olur, senin var mı cocugun
İnş olur hepimizin gönlünce, ne kadar zamandır deniyorsun peki? Süreç yorucu oluyor ya gönül istiyor ki hemen olsun ama maalesef bazen rötarlı oluyor istemesek de bazı şeylerMaalesef yok.. bir kimyasalim oldu başka gebelik olmadı beklemedeyim.. doktorum antioksidan içerikli şeyler ye dedi hamur şeker uzak dur dedi. Kendimce dikkat etmeye çalışıyorum bakalım.
Yukarıdaki testlerde sanki 13 ekim pik gibi geldi banaKızlar sizce yumurtlama varmı her markanın testi farklı çıkıyor hangisine güvensem bilemedim kaset olan Birgebeningünlüğünden
Amin inşallahİnş olur hepimizin gönlünce, ne kadar zamandır deniyorsun peki? Süreç yorucu oluyor ya gönül istiyor ki hemen olsun ama maalesef bazen rötarlı oluyor istemesek de bazı şeyler
Allah bize de nasip edecek bundan eminim, ama dediğin gibi zamanı var her şeyin biraz sabır gerekiyorAmin inşallah16.aya girdim bakalım beklemedeyim .. henüz stres boyutunda değilim hatta biraz saldım bile diyebilirim çünkü hiç bir problemmiz yok akışına bıraktım. İki ay doktorla bile ilerledim olmadı. Demekki vakti değil diyorum. Hsg çektirip akışına bıraktım
Evet inşallah bende öyle düşünüyorum rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın. Vaktini beklemek en doğrusu rabbim sabırlar versin hepimizeAllah bize de nasip edecek bundan eminim, ama dediğin gibi zamanı var her şeyin biraz sabır gerekiyor
Bugünküler böyle çıktıYukarıdaki testlerde sanki 13 ekim pik gibi geldi bana
Bu pik sonrası çatlama gibi ya da pikten kısa zaman öncesi gibi. Yani T çizgisinin daha koyu olduğu test yok gibi kesin olan bişey varsa yumurtlama günleriBugünküler böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?