kızlar yardımm

diğer konunuzda ruhsal bazı sıkıntılar yaşadığınızı söylemiştiniz..bu da ona bağlı olabilir.yaşadığınız sorunlar uykunuzu da kaçırabilir..

o zamanda söylendi size..böyle çay falan geçici rahatlık sağlar.bence sizin kalıcı çözümlere ihtiyacınız var.ama hala doktor yardımı almayı istemiyorsunuz galiba.

bitki çayları rahatlık verir.deneyin isterseniz.rezene çayı mesela.

​günaydın arkadaşım daha önceden sorunlarınız varmış o zaman bende kadesa arkadaşımızın dedigi gibi kalıcı çözümlerden yanayım doktora gitmelisiniz mutlaka, çay olarakda papatça çayı derim ama bu çaylarında zararlı yönleri olabilir örn uykunuzu düzene soktunuz fakat bu seferde başka bir organınıza zarar verebilirniz tansiyonunuz düşebilir yada yükselebilir bu tür çayları kullanırken başka rahatsızlıklarınızda olabilir bu tür çayları kullanırken dikkatli davranmalısınız eger tiroit ilacı,hamile yada emzirme durumlarında,yada karaciger iltihapı ve mide rahatsızlıgınız varsa melisa çayını tavsiye etmiyorlar bu tür rahatsızlıklarınız varsa doktor kontrolünde kullanmanız gerekebilirmiş

Cocuguma uyumasi icin icinde anason bulunan caylardan veriyorum...ise yariyor...

evet yengem yiğenlerime anason çayı verirdi hep rahat uyusunlar diye.. belki seni de rahatlatabilir ama arkadaşların da dediği gibi bitki olduğu halde dikkatli kullanılması gerekiyor tansiyonu yükseltip iyice düşürebiliyor bazı bitkiler yani doktora gitmen en mantıklısı:26:

bir de bu tip çaylar alerji de yapabiliyor.eğer hassasiyetiniz varsa Allah korusun kötü olabilir..

ve günde 2 fincandan fazla bitki çayı tüketilmemeliymiş.buna da dikkat etmek lazım.

Son düzenleme:
bizim bir komşumuz şeker hastası idi buna bir bitki tavsiye etmişler şekeri düşürüyor diye hem kocası hem kadın kullandı ilaçlarını bıraktılar şekeri düşürecegi yerde yükseltti ve kocasnın gözüne vurdu :50::50::43::43:​ş eker benim annemde şeker rahatsızlıgı var hap kullanıyor anneme söylemişlerdi bu bitkiyi kullan diye ama annem çöpe attı verdikleri bitkiyi:1:

arkadaşlarım su allaha çok sükürler olsun 2 gündür iyiyim ama kendimi rahatlatıcı bitki çayları istiorum melisa çayı dediler bide.ama??

3 yıl kadar bende hiç uyuyamazdım geceleri.
En erken yattıgım saat 4 falandı :26:
Şimdi işede başladım okuluda yürütmeye calısıyorum cok yoruluyorum ama yinede 1-2den aşagı pek yatmam :1:
Birazda insan kendini nasıl alıstırırsa öyle gidiyor. :ssz:

arkadaşlarım su allaha çok sükürler olsun 2 gündür iyiyim ama kendimi rahatlatıcı bitki çayları istiorum melisa çayı dediler bide.ama??

güzel kardeşim sana burada bikti çayları her bünyede farklı tepkilere yol açabiliri anlatmaya çalışıyoruz ama sen hala öneri istiyorsun..hiç mi okumuyorsun yazdıklarımızı?

ayrıca hem kocanın 4 yıldır hapiste olduğunu söyleyip hem de erkek arkadaşının çok değiştiğini süslenip püslenip seni aldattığından şüphelendiğini söylüyorsun..hapisteki adam seni nasıl kiminle aldatsın Allah aşkına?

gerçekten bir uzman yardımı al ve çareyi başka yerlerde arama bence.

valla altında psikolojik bişey varsa doktora gitmelisin ama yoksa basit bi dönemse, doğadan relax çay iki poşet olarak demle yatmadan önce iç faysası oluyor
bi de eğer hareketsiz bi yaşantın varsa ondan da olur, fiziksel olarak yorulman lazım biraz, yürüş falan yap her gün çok faydası olur

güzel kardeşim sana burada bikti çayları her bünyede farklı tepkilere yol açabiliri anlatmaya çalışıyoruz ama sen hala öneri istiyorsun..hiç mi okumuyorsun yazdıklarımızı?

ayrıca hem kocanın 4 yıldır hapiste olduğunu söyleyip hem de erkek arkadaşının çok değiştiğini süslenip püslenip seni aldattığından şüphelendiğini söylüyorsun..hapisteki adam seni nasıl kiminle aldatsın Allah aşkına?

gerçekten bir uzman yardımı al ve çareyi başka yerlerde arama bence.

evet benim de dikkatimi bu çekti.. hem eşim hapiste çocuğum var demiş hem de erkek arkadaşım aldatıyor olabilir mi diye sormuş..

o zaman şöyle cevaplamak gerekir konu sahibinin sorusunu:

önce hayatınızda yolunda gitmeyen şeyleri düzeltin (eşinizi mi erkek arkadaşınızı mı seçecekseniz artık) daha sonra bu sıkntılar ota çöpe gerek kalmadan geçecektir.

Back
X