kızlar yardımm ...:(

herkesin ilk cümlesi baban haklı olmuş yalnız :9::9:
canlarım benim ya :1::1:.teşekkürler hepinize fikirleriniz için.bende sizin gibi askere gidip gelsin sonra yavaştan düzene oturtalım herşeyi diye düşünüyorum.ama gel gelelim ki sevgilm 2 senedir uzağımda ve bnmde sıkıntımda şu ya iş bulamazsa çünkü lise mezunu.
sonuç olrak bana düşen sabredip dua etmek galiba.birde babam konuşmanı istemiyorum dedi bekarken öle şeylere karşı ama ben sabhları gizldn görüşüyorum vicdan azabından ölücm.görüşmezsem de hasretten ölcm.:40:

baban haklı canım niaşnlın kabul etmese de diretse de sonuç itibariyle askerliğini bitirip güzel de bi iş bulması lazım o zaman baban karşı çıkmayacaktır..

erkek arkadaşını buna ikna edeceksin mecbr =)

bende arkadaşlara katılıyorum.
baban haklı.
büyükleri dinle.baba,anne nasihatı çok önemlidir.onlar en doğru kararı verirler,en doğru sözleri söylerler.
baban böyle düşünüyorsa demek ki bir bildiği var.
bırakın erkek arkadaşınız askerliğini yapsın.döndükten sonra ailesini geçindirecek kadar bir işe girsin maaş alsın.ondan sonra allahın izniyle evlenin.bu arada yaşınız kaç? yani biraz acele ediyorsunuz gibi geldi bana.özellikle erkek taraf.yani erkek hiç birşeyi yokken ev,iş falan filan niye evlenmek istiyor?
birde bu durumlarda şöyle birşey oluyor son zamanlarda.
eğer özel değilse sizin ailenin geçimi nasıl bunu öğrenmek istiyorum?
eğer kızın ailesinin durumu iyiyse erkek ve ailesi "evlen o kızla.ailesi sizi yedirir,içirir,ne yapacaklar o kadar parayı"derler.yani kendilerini güvence altına almak isterler.
böyle durum olabilirmi ki acaba?:26:

bende arkadaşlara katılıyorum.
baban haklı.
büyükleri dinle.baba,anne nasihatı çok önemlidir.onlar en doğru kararı verirler,en doğru sözleri söylerler.
baban böyle düşünüyorsa demek ki bir bildiği var.
bırakın erkek arkadaşınız askerliğini yapsın.döndükten sonra ailesini geçindirecek kadar bir işe girsin maaş alsın.ondan sonra allahın izniyle evlenin.bu arada yaşınız kaç? yani biraz acele ediyorsunuz gibi geldi bana.özellikle erkek taraf.yani erkek hiç birşeyi yokken ev,iş falan filan niye evlenmek istiyor?
birde bu durumlarda şöyle birşey oluyor son zamanlarda.
eğer özel değilse sizin ailenin geçimi nasıl bunu öğrenmek istiyorum?
eğer kızın ailesinin durumu iyiyse erkek ve ailesi "evlen o kızla.ailesi sizi yedirir,içirir,ne yapacaklar o kadar parayı"derler.yani kendilerini güvence altına almak isterler.
böyle durum olabilirmi ki acaba?:26:

yok para konusunda böle bişey olmaz diye düşünüyorum.
acelemde yok aslında ama herşey belirsizken hasret çekmek zor oluyo.kavuşcağın günü bilmiyosun.kavuşacakmısın onuda bilmiyosun.bnde babama hak veriyorum ama ilk seferinde karşı çıktı sonradan askerden gelince bakrz dedi ben bu yüzden korkuyorum.

baban haklı canım niaşnlın kabul etmese de diretse de sonuç itibariyle askerliğini bitirip güzel de bi iş bulması lazım o zaman baban karşı çıkmayacaktır..

erkek arkadaşını buna ikna edeceksin mecbr =)

kesinlikle iş bulması lazm sadece kendimizi düşünemeyiz 2 kişi her trlü doyar bişekilde ama ilerde çoluk çocuk oluck o zaman zorluklar baş gösterir.

Askerligini yapsin, isini gucunu bulsun, evlenin demis. Baska ne desin ki? Sorun nerede anlamadim. Size engel olan yok zaten, sadece ayaklariniz yere bassin once deniliyor. Ne bu aceleniz... Zaten evlenecek cift olarak sizin dusunmeniz lazim bunlari, neyle gecinicez, onceliklerimiz neler diye... Vakti gelince sizi kimsenin ayiracagini dusunmuyorum, baban cok ilimli biriymis.

acelem yok kii :) teşekkür ederim :)

Back
X