3 yıllık ilişkilerimde aldıklarımı sıralıyorum.
Sarar'dan Kemer,Cüzdan Takımı(Şık bir takım ve kutulama,baya zarif bi hediye olmuştu)
Beymen'den Atkı (Kış mevsimi için en mantıklısı bence,çok şık oluyorlar.Fiyatları 65'den 100'e kadar o aralıkta)
Emporio Armani'den Bileklik (Benimkinde bileklik aşkı var o sebepten)
DS Damat'tan Gömlek (İş hayatı sebebiyle sadece gömlek pantolon giyen erkek için idealin ötesi)
El yapımı tahta gemi (Bi ara el yapımı gemi memi olayına takmıştı,almıştım bende ona bitane koydu odasına öyle.)
Kemal Tanca'dan Ayakkabı (14 Şubat için almıştım ağır indirim oluyo o markada özel günler yaklaşınca 400 TL'lik ayakkabıyı 200'e almıştım.Tabi bizimki takım elbise altı ayakkabısı olduğu için.Eğer seninki günlük giyiniyorsa daha uygun bile bulabilirsin)
Kol Düğmesi (Soyadına pek bi aşık olduğu için şık bi hediye olucağını düşünerek soyadının üzerinde yazılı olduğu bir kol düğmesi almıştım baya da uygun fiyattı 80 TL filan gümüştü hemde ama yine sürekli gömlek giyiyor olmasının verdiği rahatlıkla alınmış kolay bir karar)
İkimizin eğlenceli resimlerini çıkarttırıp bikaç tane foto koyulabilen büyük bi çerçevenin içine yerleştirip bi hediye kutusu alıp içine koymuştum.Al sana hediye.Odasınada koydu tabi isterse koymasın gebertirler adamı valla
O da biraz kendi çıkarımı düşünerek hazırladığım hoş bir hediye idi.
başkada aklıma gelmiyo valla