Kızlar yardımm..

Nurumcan94

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
2.271
3.401
133
31
Hanımlar merhaba bu hafta salı ya da carsamba gününu tam hatırlamamakla beraber 2 gün hafif kahve kremsi bir akıntı geldi iç camasirimda farkettim ama peçeteye silince hiçbişey yok. Daha sonra merak ettim devamı var mı diye(affedersiniz) tampon yaptım ve İçerde pembemsi kan oldugunu gördüm ondan 1 gün sonra da ilişki oldu ve iliskiden hemen sonra pembemsi kan aktı ve tedirgin oldum ne olabilir ki diye başına böyle bişey gelen var mı kötü bişey değildir umarım:KK12: not: daha önce adet sonrası günlerde böyle bişey başıma geldi ama İçerde kalanlar temizleniyodur dedim onemsemedim. Şimdi bata 2 gün var. İnşallah kötü birşey değildir o_O bu arada konuyu jinekoloji ve kadın hastalıklarına açtım cevap veren olmadı sizden yardım istiyorum kızlar. .

Genelde kahverengi akıntı ve pembe kanama yerleşme kanaması olarak adlandırılıyor.ben yasamadigim için okuduğum kadarıyla cevapliyorum.gecikmeyi bekleyip test yapın derim

Genelde kahverengi akıntı ve pembe kanama yerleşme kanaması olarak adlandırılıyor.ben yasamadigim için okuduğum kadarıyla cevapliyorum.gecikmeyi bekleyip test yapın derim
Canimm teşekkür ederim cevabın için ama bende pko olduğu için geç yumurtladim sanırım gününde adet olmiycam gibi geliyo kasık ağrılarım var ama hamilelige yoramiyorum hayal kirikligina ugruyorum çünkü sonunda ve çok üzülüyorum 3 gün önce idrar testi yaptım dayanamadım tabi koca bir negatif daha hayırlısı inşallah. İliskiden sonra gelince korktum açıkçası kotu bişey var diye

Canimm teşekkür ederim cevabın için ama bende pko olduğu için geç yumurtladim sanırım gününde adet olmiycam gibi geliyo kasık ağrılarım var ama hamilelige yoramiyorum hayal kirikligina ugruyorum çünkü sonunda ve çok üzülüyorum 3 gün önce idrar testi yaptım dayanamadım tabi koca bir negatif daha hayırlısı inşallah. İliskiden sonra gelince korktum açıkçası kotu bişey var diye
Senin yaşadığını yaşayan ve forum açan çok oldu bence kan tahlili yaptirmanda fayda var

Back
X