KızlAr yardımm

selmanehirselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
286
95
48
41
8 haftalık hamileyim Dr 1 ay sonra gel 2li tarama testi yapalım dedi yaptıran varmı kızlar aranızda sizde bide 2 tarama da neye bakılıyor sizce ne yapmalıyım

Down sedromu ve bi hastalık daha var onlara bakıyorlar var mıbyok mu diye 2li tedt önemli canım ben 2li testi yaptırdım ama 3 lü ve 4lü testi yaptırmayı düşünmüyorum

Doktorla konuştum eğer bebekle ilgili bir sorun varsa dışarıdan müdahale ile duzeltilemiyormus yani sana önerileri bebeği aldırma yönünde oluyor Allahtan gelen baş göz üstüne ben yaptirmadim ne gerek var kalan zamanını zehir etmeye hamileliğin tadını çıkar. Birde söyle bir gerçek var kaç kişi tanıyorum bu teste göre engelli dedikleri ama sapa sağlam çocukları olan

Ense kalınlığı ölçülüyor. Evet yanlış sonuçlar çıkabiliyor ancak yinede yaptırmakta fayda var eğer şüpheli bir durum varsa netleştirmek için bazı testler yapılabilir

8 haftalık hamileyim Dr 1 ay sonra gel 2li tarama testi yapalım dedi yaptıran varmı kızlar aranızda sizde bide 2 tarama da neye bakılıyor sizce ne yapmalıyım
Ben yaptırmadım. Doktorumada dedim sonucunda bebek aldırmakla alakalı testlere gerek yok çnkü aldırmıcam diye. Down sendromu için yapıyorlar. Çoğu anneyide bence boşuna bununla korkutuyorlar. Ama tabikide tercih meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…