kızlar 21 ekimde ameliyatım var ve çok korkuyorum ameliyat öncesi tavsiyelerinizi bekliyorum...:18:
Ayrıca 15 gün rapor işe başlamam için nasıl bir süre sizce??:18:
kızlar 21 ekimde ameliyatım var ve çok korkuyorum ameliyat öncesi tavsiyelerinizi bekliyorum...:18:
15 gün fazla değil mi ? ben 1 hafta yeter diye düşünüyordum
neden pişmansınız anlamadım.21 ekimde ameliyatım kesin iptal etme gibi bi durumum yok.6 ay evde oturmam da mümkün degil zaten.iptal et demişsiniz ama keşke daha açıklayıcı sebep de yazsaydınız.Vazgeç. İptal et. Yüzün morluğu ve şişliği iniyor 15 günde ama burun topak gibi şiş oluyor en az 6 ay. Ben çok pişmanım. Vazgeç
neden pişmansınız anlamadım.21 ekimde ameliyatım kesin iptal etme gibi bi durumum yok.6 ay evde oturmam da mümkün degil zaten.iptal et demişsiniz ama keşke daha açıklayıcı sebep de yazsaydınız.Vazgeç. İptal et. Yüzün morluğu ve şişliği iniyor 15 günde ama burun topak gibi şiş oluyor en az 6 ay. Ben çok pişmanım. Vazgeç
Vazgeç. İptal et. Yüzün morluğu ve şişliği iniyor 15 günde ama burun topak gibi şiş oluyor en az 6 ay. Ben çok pişmanım. Vazgeç
saçma sapan cevaplar yazıyorlar yok vazgeç yok iptal et diye,kendileri araştırmadan etmeden işi bilmeyen doktorlara ameliyat oluyorlar sonra burada milletin içini karartıyorlar
canım 1 haftaya morluk kalmaz dikkat edersen kendine buz uygulamayı sakın unutma,şişliklerin inmesi de bünyeye bağlı forumu biraz kurcalayın görürsünüz 2 haftaya çok güzel burunlu olanlar da var 2 aya istediği şekli almayanlar da biraz doktorun becerisi biraz bünye ile alakalı bir durum ama işe başlamak için 1 hafta bile yeterli alçı çıktıktan sonra bandajlar ile rahatlıkla çalışırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?