kızlar yardımmm emmek istemiyor!!!!

merak etmeyin yağlı yağsız bırakmıyorlar vala.bazen gece uyurken artık gögüs uçlarım acıyor yanıyor.günde 2 3 saatte bir sağılıyorum.kendimi inek gibi hissediyorum.

ilk hafta şu humananın çayını içmiştim. boza sütü inanılmaz artıryor.zaten kış sıcak sıcak için tavsiye ederim.helva yiyorum akşamalrı soğan yiyorum sogan bulgur yada makarnanın yanına inanılmaz süt yapıyor.tabi soğan aynı zamanda gazda yapıyor bilginize.bol bol çorba sıvı içeçekler tüketiyorum meyve suyu sıkıp içiyorum mesela şuan portaklın tadı çok güzel tam mevsimi bol bol sıkıp içiyorum hastalanmamak için et suyu yapıp içiyorum sırf bebeğim hastalkanmasın benden ona geçiyor.kasaptan kemik alıyorum onun fiyatıda uygun oluyor kaynatıp içiyorum.sağlık vala ilaca verceme

asla emzirmekten vazgeçme canım asla:20:. bende bebeğim 2.5 aylıkken yaşadım bu sorunu. o dönemde babamı kaybettim çok zor günler geçirdim hem çok büyük acı yaşadım hem bebeğim emmek istemiyordu.bende ara ara mama verdim ama son çare olarak yani iyice acıktığından emin olunca. ben şöyle yaptım önce bebeğimi uykuya geçirdim çok derinleşmeden emzirdim ve uyanır uyanmaz emzirdim uyanıkken asla emmiyordu başını bi geri atışı vardıki anlatamam. kendimi reddedilmiş gibi hissediyordum.şimdi bebeğim 4.5 aylık ve çok şükür bu sorunumuz kalktı. muhakkak bi nedeni vardır. sancısı olabilir kulağı ağrıyor olabilir. teninin kokusunda değişiklik olabilir.sütün çok gidiyor yada tam tersi az gidiyor olabilir. diş çıkarıyor olabilir bu aylarda dişlerin kökleri oluştuğundan bebekler çok huzursuz olurlar bizimkinin nedeni buydu mesela. emzirmekten vazgeçme her bebek dönem dönem yapar bunu.benim o dönem sütüm bile gitmek üzereydi inat ettim kucağımda şarkı söyleyerek emzirdim uyutup emzirdim ama çok stres sıkıntı yaşadım.1 ay kadar sürdü.emzirmeeyi bırakmadığım için sütüm de arttı.allah kolaylık ve sabır versin sanada canım benim.

Back
X