Kizlar yardimmm

ozgeninannesi

Üzgünüm..Ziyadesiyle..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
196
85
28
38
5 gün önce bhcg 3945 çıkmıştı,bugün 5700 çıktı..2 katı artmamis.Şimdi acilden geldim alttan muayenede sağlıklı bi kese gördü doktor ama çok küçük dedi.Sat'a göre 8 hafta olması lazimken 6 haftalık falan dedi ama küçük diye bebeği göremedi.Kan değerleri canımı sıktı.Böyle olan var mı aranızda?yani az az yükselip te sağlıklı ilerleyen gebelik yaşayan oldu mu?

Değerler için yorumum yok ama hafta geride olabilir normal.geç dollenme olmuştur.

Haklısın ama ışte insan ister istemez telaş yapıyor,hayırlısı..

Sağlıkla kucağına al ama gerginlik iyi değildir

Sen benimde öyleydi şimdi içeride uyuyor cevapları duymak istiyorsun ama ya benim öyleydi de gelişmedi cevapları alırsan

Her gebelik kendine özeldir doktor da iyi demiş kötüyü düşünme

Daha çok yeni stres tehlikeli benimki tekmelere başladı :)

5 gün önce bhcg 3945 çıkmıştı,bugün 5700 çıktı..2 katı artmamis.Şimdi acilden geldim alttan muayenede sağlıklı bi kese gördü doktor ama çok küçük dedi.Sat'a göre 8 hafta olması lazimken 6 haftalık falan dedi ama küçük diye bebeği göremedi.Kan değerleri canımı sıktı.Böyle olan var mı aranızda?yani az az yükselip te sağlıklı ilerleyen gebelik yaşayan oldu mu?
Kiz bebeklerde artislar boyle olabiliyo bence iyi % 80 artmasi yeterli zaten muhtemelen kizin olacak saglikla kucana al insallah bende suan 2 ci kimyasal gebelik geciriyorum banada dua et hamilelerin duasi kabul olurmus

Kiz bebeklerde artislar boyle olabiliyo bence iyi % 80 artmasi yeterli zaten muhtemelen kizin olacak saglikla kucana al insallah bende suan 2 ci kimyasal gebelik geciriyorum banada dua et hamilelerin duasi kabul olurmus
Ederim tabi etmem mi..Allah gönlüne göre versin,tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da,isteyene de

Dun 5+4 olduğumu söyledi dr.15 mm Keseyi ve yolk sac kesesinide gördü.Bugün kan değerlerimde düzenli(2kar)artmış.10 gün sonra kalp atışları için gidicem.Dua edin ne olur

Back
X