Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtan toplandıktan sonra dondurdular mı enbrıyoları. yoksa nasıl adet olucaksın ki?kızlar ben tüp bebek tedavisi görmekteyim fakat yumurtalar toplandıktan sonra 2. adetim 3 gün geçikti hamile olabilirmiyim yoksa bu geçikme normal mi lütfen benim gibi olan var mı
cnm dıger yazdıgın cvpları gormeden sana cvp vermısım. ama olabılır tedavı sırasında hamıle kalan cok oluyor. bence kan yaptır hıc bekleme en azından bekledıkce ümitlenmezsin acaba mı demezsin. beklemek daha kotu bılırımcanım şimdi yumurtaları topladılar ya sonra5. 6 güne donduryolar sonra bana rahim dinlendirme dediler opudan sonra 6. gün ben adet oldum zaten şimdi bir ay geçti 2. adetimi beklşiyorum o daha gelmedi :)
işte bende oyle umut ediyorum :)
Canim tabiiki var kimse bilemez, fakat bende soyle oluyodu toplama ayinda normal gunden 5,10 gun erken geliyordu ikinci adetse 4,5 gun gecikiyordu bu yuzden bence kan yaptr varsa simdiden bilesin daha dikkatli olasn yoksada bosuna heveslenme diyeama ben bi kere adet oldum yumurta toplandıkdan sonra hamile kalma şansım hiç olmuyor mu :)