kızlar yardımmm

TomakinT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
399
294
53
32
kızlar ben tüp bebek tedavisi görmekteyim fakat yumurtalar toplandıktan sonra 2. adetim 3 gün geçikti hamile olabilirmiyim yoksa bu geçikme normal mi lütfen benim gibi olan var mı

Doktorunuza danısmaniz daha saglikli olur burdan bisey soylemek imkansiz. Hamile de olabilirsiniz hormonel de olabilir. Ya da bi test alin deneyin

kızlar benden 26 tane yumurta toplandı o yüzden hemen transfer yapmadılar rahimim dinlendirmek istediler artı olarak histereskopi olucam ben o yüzden bu adeti bekliyorum adet olduktan sonra olucam bu küçük opereesyonu ama adet olmadımmm acaba mı diye düşünmüyor değilim :)

Canim bende tam aksine 10gu. Erken oluyodu adet bende 26,28 toplanmisti yumurta kalitesi nasil embrionlar? Bende kalktesiz oldukarda bende say cok olduiggundan diye dusunuyordum.yumurtalarn hepsi toplanmissa nasil hamile kala bilrsinkk?bence kan yaptir

20 tane si donduruldu benim 5. gün ve 6 güne kadar geldiler dondurdular sonrasında. işte histereskopi olduktan sonra trasferim olacak :D

ama ben bi kere adet oldum yumurta toplandıkdan sonra hamile kalma şansım hiç olmuyor mu :)

Tedavi sürecinde ve sonradında adet tarihlerinde düzensizlikler yaşanabiliyor..bir iki güne olursunuz diye düşünüyorum..ayrıca yumurta toplama öncesi ve sonrasında birliktelik yasak değil mi hem vücut için de zor olur yani..

Pardon 2. Adet demişsiniz..yani yumurtayı bu ay değil önceki ay toplattınız, bu ay tedavi görmediniz, dinlendiniz..o zaman şüphe duymakta haklı olabilirsiniz ama tedaviler adet düzensizliği yaratabiliyor dediğim gibi..Hakkınızda hayırlısı..

birlikteliği ben sordum doktorum opu işleminden sonra adet olcaksın ya adetten bir hafta sonra falan ilişkiyi önerdi o yüzden bizde eşimle belki tuttururz diye devam ettik açıkcası :) evet işte normal adetllerim çok düzenli hiç gecikme olmaz ama şimdi o kadar iğneler ilaçlar aldım belkide dediğiniz gibi düzensizliktir

kızlar ben tüp bebek tedavisi görmekteyim fakat yumurtalar toplandıktan sonra 2. adetim 3 gün geçikti hamile olabilirmiyim yoksa bu geçikme normal mi lütfen benim gibi olan var mı
yumurtan toplandıktan sonra dondurdular mı enbrıyoları. yoksa nasıl adet olucaksın ki?

ayrıca dondurulduysa bu sure zarfında korunmadıysan hamıle kalabılırsın bu cok normal

canım şimdi yumurtaları topladılar ya sonra5. 6 güne donduryolar sonra bana rahim dinlendirme dediler opudan sonra 6. gün ben adet oldum zaten şimdi bir ay geçti 2. adetimi beklşiyorum o daha gelmedi :)
işte bende oyle umut ediyorum :)

canım şimdi yumurtaları topladılar ya sonra5. 6 güne donduryolar sonra bana rahim dinlendirme dediler opudan sonra 6. gün ben adet oldum zaten şimdi bir ay geçti 2. adetimi beklşiyorum o daha gelmedi :)
işte bende oyle umut ediyorum :)
cnm dıger yazdıgın cvpları gormeden sana cvp vermısım. ama olabılır tedavı sırasında hamıle kalan cok oluyor. bence kan yaptır hıc bekleme en azından bekledıkce ümitlenmezsin acaba mı demezsin. beklemek daha kotu bılırım

ama ben bi kere adet oldum yumurta toplandıkdan sonra hamile kalma şansım hiç olmuyor mu :)
Canim tabiiki var kimse bilemez, fakat bende soyle oluyodu toplama ayinda normal gunden 5,10 gun erken geliyordu ikinci adetse 4,5 gun gecikiyordu bu yuzden bence kan yaptr varsa simdiden bilesin daha dikkatli olasn yoksada bosuna heveslenme diye :(

benim yumurtalarım toplandı bana dediler ki 1 hafta içinde adet olursun hemen 6. günde adet oldum :) bu ayda boyle bi ufak gecikme olunca insan umutlanıyor işşte ya :) test yapmaya korkuyorum biliyomusunuz :)

Back
X