kızlar yardımmm!!

arieslady

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2024
9
3
1
21
bir buçuk aydır korunmasız cinsel ilişkiye giriyoruz ama sonrasında ertesi gün hapı alıyorum genelde. bir buçuk ay içinde 4-5 kere almışımdır. adet döngüm şu şekilde 13 haziranda başladı 18'inde bitti. 30 haziranda tekrar anormal bi şekilde başladı ama kanama çok yoğundu, bardaktan boşalır gibi bi anda geldi ve o da dört gün sürdü 3 temmuz'da bitti. en son 9 temmuz'da korunmasız cinsel ilişkiye girdik, ertesi gün hapı da almadım ama içime de boşalmadı. o günden beri regl olmadım hala. gebelik şüphesi nedir? ya da ertesi gün hapları hormonlarımı tetiklemiş, adet döngümi bozmuş olabilir mi? test için en uygun zaman nedir? yardım lütfen (

Ertesi gün hapı senede bir falan kullanılır o bile önerilmez siz bunu bonibon mu sanıyorsunuz gebelik ihtimalide gayet var tanıdğım üç kişi de öyle kaldı neyseki bebekleri sağlıklı. Yumurtlama gününe denk geldiyse zaten hiç bir faydası yok hapın

Ertesi gün hapını neden şeker yer gibi kullanıyorsunuz ? Çocuk istemiyorsanız düzgünce korunun. Saçma sapan hap içip durmayın.

biliyorum. etkisi de azalıyor sık sık kullanmakla ama bu kadar büyük sonuçlar doğurabileceğine ihtimal vermedim açıkçası ama riski çok genişmiş aslında. cahillik oldu tekrarı olmaz. siz test için ne zamanı önerirsiniz? yarın sabah iyi mi sizce?

Son ilişkiden itibaren sonra 12. Günde idrara geçmiş oluyor onu baz alarak yapın

Yuuuh o kadar ertesi gunu hapi icilir mi delirdin mi sen gebelik suphesinden once sen bi genel muayene git bence cok tehlikeli

Sürekli ertesi gün hapı mı kullanıyorsunuz? Senede en fazla 2 tane kullanılıyor o bile dengeyi mahvetmeye yetiyor kullandığınız ilaçları hiç mi okuyup bakmıyorsunuz. Tabikide durmadan ertesi gün hapı kullandığınız içindir doktorunuza gidin ve korunmak istiyorsanız doğum kontrol hapı spiral gibi yöntemlerle korunun

4-5 çok fazla off kızım ya bu kadar bılınçsizce hap mı içilir test için uygun zaman falan sana kimse burada birşey diyemez kadın doğuma gıt arap saçına dönmüş

Ertesi gün hapı şeker gibi alınmaz ayda 1 kere bile önerilmez siz baya döngüyü hormonları bozmuşsunuz. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir gebe kalınabilir ihtimal var ama sizinki bence gebelikten değil ilaçların dengeyi bozmasından kaynaklı

O ertesi gün hapı ile hayatını mahvetmeye hazırlıyorsun kendini… vücudun hormonların organların yazık ediyorsun bırak kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…