N nurummm Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :) Kayıtlı Üye 21 Haziran 2010 1.972 155 163 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurummm #1 Kızlar bir pantolon aldım çok begenerek ama ispanyol paça boyum 1,60 kilom da 58 ama bacaklarım kalın... topuklu ayakkabı ile kullanıyorum hoş duruyo ama rahat edemedim. Boru paça olarak daraltmak istiyorum. Yapılabilirmi orjinalliği bozulmadan ?
Kızlar bir pantolon aldım çok begenerek ama ispanyol paça boyum 1,60 kilom da 58 ama bacaklarım kalın... topuklu ayakkabı ile kullanıyorum hoş duruyo ama rahat edemedim. Boru paça olarak daraltmak istiyorum. Yapılabilirmi orjinalliği bozulmadan ?
N nurummm Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :) Kayıtlı Üye 21 Haziran 2010 1.972 155 163 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurummm #2 yardımmmm
ChopSuey ........... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Haziran 2012 2.587 3.445 198 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurummm #3 Yahu buraya soracağına bir terziye sorsana.
ruhiahenk sosyalleşmeye geldim tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 14 Kasım 2013 2.353 439 198 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurummm #4 bozulmadan işin erbabı yapar ama bacakların kalınsa dar paça daha kötü olmaz mı
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.410 65.394 598 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurummm #5 Kalin bacaga dar paça giymek de cesaret ister...
N nurummm Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :) Kayıtlı Üye 21 Haziran 2010 1.972 155 163 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurummm #6 gulbesseker .!.: bozulmadan işin erbabı yapar ama bacakların kalınsa dar paça daha kötü olmaz mı Genişletmek için tıkla... Boru paça olcak dar değil.
gulbesseker .!.: bozulmadan işin erbabı yapar ama bacakların kalınsa dar paça daha kötü olmaz mı Genişletmek için tıkla... Boru paça olcak dar değil.
N nurummm Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :) Kayıtlı Üye 21 Haziran 2010 1.972 155 163 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurummm #7 Bilgece .!.: Kalin bacaga dar paça giymek de cesaret ister... Genişletmek için tıkla... Boru paça dar giyemem zaten. Dediginiz gibi cesaret ister.
Bilgece .!.: Kalin bacaga dar paça giymek de cesaret ister... Genişletmek için tıkla... Boru paça dar giyemem zaten. Dediginiz gibi cesaret ister.
blue_ismyheart evlenince düzelmez... Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2011 10.944 9.686 248 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurummm #8 ispanyol paça pantolondan boru paçaya dönemezsiniz,kalıpları bozulur.her pantolon modeline göre,kumaş yıkama vs belirlenir..paçadaki genişleyen kısmından daraltırım diye düşünüyorsunuz ama olmaz,kalıbı bozulur,paça döner ve çirkin durur...
ispanyol paça pantolondan boru paçaya dönemezsiniz,kalıpları bozulur.her pantolon modeline göre,kumaş yıkama vs belirlenir..paçadaki genişleyen kısmından daraltırım diye düşünüyorsunuz ama olmaz,kalıbı bozulur,paça döner ve çirkin durur...
N nurummm Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :) Kayıtlı Üye 21 Haziran 2010 1.972 155 163 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nurummm #9 quarta .!.: ispanyol paça pantolondan boru paçaya dönemezsiniz,kalıpları bozulur.her pantolon modeline göre,kumaş yıkama vs belirlenir..paçadaki genişleyen kısmından daraltırım diye düşünüyorsunuz ama olmaz,kalıbı bozulur,paça döner ve çirkin durur... Genişletmek için tıkla... Hadi ya durum bu kadar vahim mi yani
quarta .!.: ispanyol paça pantolondan boru paçaya dönemezsiniz,kalıpları bozulur.her pantolon modeline göre,kumaş yıkama vs belirlenir..paçadaki genişleyen kısmından daraltırım diye düşünüyorsunuz ama olmaz,kalıbı bozulur,paça döner ve çirkin durur... Genişletmek için tıkla... Hadi ya durum bu kadar vahim mi yani