kızlar yardımmmm

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
6 haftalık hamileyim bebeğimin düşme ihtimali var. dün akşam eşimle atıştık biraz bende bir hayli ağladım. sonra bütün gece rahmimin üstünde çok şiddettli olmayan sancılar hissettim. ilk defa kasıklarımda ağrılar oldu. bende mide bulantıosı baş dönmesi yoktu. bu sabah hafif başdönmesi ve bulantı başladı. başm şiddettle ağrıyor ama rahim sancım çok şiddettli olmadan devam ediyor. en çok takıldığım konuysa şu hamileliğiminbaşından beri olan gözbebeği büyümemem vardı. dün geceden beri kaçtır bakıyorum sonuç hep aynı küçücük kalmışlar benim gözlerim yeşil bu yüzden bariz derecede anlayabiliyorum. sizce herşey yolundamı

Son düzenleme:
kızlar bide ben nette biyerde okumuştum eğer bebeğe bişey olmuşsa testteki çizgiler silikleşirmiş bende en azından içimi rahatlatmak için yaptım çizgiler ilk baktığımdan daha koyu çıktı

Canım 6. haftada kalp atışları başlıyor bebeğin bu yüzden mide bulantın baş dönmelerin çok normal..sancılara gelince ben hamile kaldığımdan beridir sürekli yaşıyorum. 10. hafta dayım. ve hala ara ara sancılar geliyor.doktora sordum rahim genişliyor kaslar organlar her şey değişiyor içinde çok normal dedi..kendini fazla dinleme seni yormayacak bir şeylerle uğraş ki fazla üzülmeyesin..

Back
X