kizlar yardimmmm

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.511
En iyi cevaplar
1
2.866
333
31
Merhaba kizlar 4 yillik bi iliskim var su an kavgaliyiz sebebini anlatiyorum.
ben hemsireyim nobetteb sabah cikip aksam gene nobetw gitcektim bu yuzden uyumam lazimdi sabah konustugumuzda ben 5te kalkarim dedim oda tamam dedi uyumadan mesaj attim uyunamazsam kaldir diye beni 3 bucukta kaldirdi bende 1 saat daha yatacagim dedim.ama nafile uyumadim sinirlerim bozuldu uyuyamayinca.neyse uyandim biseyler hazirladim yedim filan mesajlar atmis gormedim ben kizdi neden mesaj atmiyorsun diye bende yemek yiyordum gormedm filan dedim hemde ustume gelme zaten yorgunum sabah ciktim gene gidiyorum sinirliym uyuyamadim dedim mesaj atmadi ise gidince aradim acmadi aradim acmadi tam ben kapatirken acti ama ben kapatmis bulundum telefonu o sira da erkek sesi duymus vay efendim ben erkeklerle duruyomusum yalan soyluyomusum fila bi suru sey soyledi inanmiyorum sana dedi halbuki kizla nobetciydim ben erkek hastalar vardi inanmiyo musun dedim hayir inanmiyorum dedi bana dogrulari soyledigi gun ara beni dedi 2 bucuk gundur konusmuyoruz ve ayni yerdeyiz ama beni aramaya gelmedi mesaj atmadi ve ben olduum yerde yalnizim kimsem yok arkadaslarim haric ama onu istiyorum ben ozledim ama o ozlememis galiba.bu arda cok gururludur oyle boyle degil yani
uzun oldu ama napiim iyice anlayin oyle cevap verin diye napcem kizlar ya :-(:-(

4 yilda birbirinizi hic mi tanimadiniz? Nasil gecirdiniz 4 yili merak ettim dogrusu. Bu kadar guvensizlik normal degil.
Senin lafina bile inanmayip iftira atacak bir adam. Evlenme dusunceniz varsa ilerde daha cok basin agrir gibime geldi. Bir de yok mesajima bilerek cevap vermedin, yok telefonumu acmadin... Yetiskin, calisan insanlarsiniz, hala ergen muhabbeti yapiyorsunuz. Bazi seyleri asmadan ilerlemissiniz.
Evlenme dusunceniz varsa acele etmeyin derim.

Son düzenleme:
Sinirli oldugunda gozu bisey gormez ve cok kiskanc

Ofke kontrolu olmayan insandan korkarim.
Sozlenmissiniz, artik hala baska erkeklerlesin diye iftira atacak kadar kendine hakim degil.
Yarin birgun baska kontrolsuzlugunu de gorursun.
Bunu dun de bir topige yazmistim. Hersey iyiyken iyi sevgili olmak kolaydir. Insan esas ofkelenince rengini belli eder.
Hem ofkelenince gozu birsey gormeyen, hem de cok kiskanc bir adam tehlikeli adam bana gore.

Madem kiskanc, madem size inanmiyor (ki,bence inaniyor,ama inanmamis gibi yapiyor, aksi halde,sana guvenmeyen bir insanla kesinlikle evlenme derim) , o zaman sizi daha iyi anlamasi icin ona oyun oynayin. Soyle ki, madem ayni is yerinde calisiyorsunuz,bir kiz arkadasindan rica et, o isde oldugu zaman yanina gitsin ve gizlice sana haber versin.Sen erkek arkadasini ara ve erkek arkadasin telefonu acar acmaz o arkadasin (kiz) kahkahalar atsin, ve ya konussun yuksek sesle. Sende , onun sana soylediklerini aynen ona soyle. Belki anlar o zaman sana haksizlik yaptigini.

Son düzenleme:
İyi de nöbeti birlikte tuttuğun kişi erkek olsa ne olur?

İş nihayetinde bu, böyle saçma sapan bir kıskançlık olur mu ya?

İyi de nöbeti birlikte tuttuğun kişi erkek olsa ne olur?

İş nihayetinde bu, böyle saçma sapan bir kıskançlık olur mu ya?

Katılıyorum. İş arkadaşlarından eşlerini kıskanan insanlardan gına geldi.
Konu sahibi sen de kendini fazla ezdirme. Azıcık dik dur. Ararsan yalan söylediğini kabul etmiş olursun çünkü doğruları konuşmaya karar verdiğinde ara beni demiş. Bir kaç gün sonra arayınca nasıl yorumlayacak bunu?

Çok kıskanç bir adammış .
Ki bence bu adam ayrılmak için sebep arıyor .

Size başka erkeklerle evleneceği adamın arkasından iş çeviren ve yalan söyleyen birisi muamelesi yapan adamın ayağına gitmeyin, haysiyetinize laf söyletmeyin. Böyle biriyle de evliliği çok iyi düşünün. Karısını eve kapatan ama yine de içi rahat etmeyen, akşam eve gelince "perde oynamış, sen dışardan gelip geçenlere mi bakıyorsun?" diye kıskançlık krizine girenlerden tutun da, eşi banyodan sonra üzerinde bornozuyla dinleniyor diye "Sen banyodan çıkıp böyle kimin hayalini kuruyorsun?" diye eşini suçlayan erkekler var. Bunlara "patolojik kıskanç" deniyor, normal değil yani. Siz de sakın aşırı kıskançlığı "ama beni seviyor" diye yorumlamayın. Bugün yaşadığınız durumu ömür boyu yaşarsınız.

Merhaba kizlar 4 yillik bi iliskim var su an kavgaliyiz sebebini anlatiyorum.
ben hemsireyim nobetteb sabah cikip aksam gene nobetw gitcektim bu yuzden uyumam lazimdi sabah konustugumuzda ben 5te kalkarim dedim oda tamam dedi uyumadan mesaj attim uyunamazsam kaldir diye beni 3 bucukta kaldirdi bende 1 saat daha yatacagim dedim.ama nafile uyumadim sinirlerim bozuldu uyuyamayinca.neyse uyandim biseyler hazirladim yedim filan mesajlar atmis gormedim ben kizdi neden mesaj atmiyorsun diye bende yemek yiyordum gormedm filan dedim hemde ustume gelme zaten yorgunum sabah ciktim gene gidiyorum sinirliym uyuyamadim dedim mesaj atmadi ise gidince aradim acmadi aradim acmadi tam ben kapatirken acti ama ben kapatmis bulundum telefonu o sira da erkek sesi duymus vay efendim ben erkeklerle duruyomusum yalan soyluyomusum fila bi suru sey soyledi inanmiyorum sana dedi halbuki kizla nobetciydim ben erkek hastalar vardi inanmiyo musun dedim hayir inanmiyorum dedi bana dogrulari soyledigi gun ara beni dedi 2 bucuk gundur konusmuyoruz ve ayni yerdeyiz ama beni aramaya gelmedi mesaj atmadi ve ben olduum yerde yalnizim kimsem yok arkadaslarim haric ama onu istiyorum ben ozledim ama o ozlememis galiba.bu arda cok gururludur oyle boyle degil yani
uzun oldu ama napiim iyice anlayin oyle cevap verin diye napcem kizlar ya :-(:-(
Yani yanında erkek olsa ne olur.Hemşiresin.İş arkadaşların kadın mı.Hastalar kadın mı.Allah aşkına bırak gitsin.Sana güvenmeyenin kendine de güveni olmaz.Senin alnın ak mı?O zaman yapmadığın birşey için seni günlerdir cezalandıran birini ne diye çekiyorsun.

Sinirlenince gozu bsey gormez ama siniri gecince gonlumu almak icin herseyi yapar

Sonuçta sen hemşiresin tabi ki erkekte olcak etrafında bunu 4 senedir düşünememiş mi?Suçu olmadığı halde sana haksız yere suçlama yapıyor.Arama bi tarafları kalkar bırak kendi arasın.

Nasil duzelticem peki bu kiskancligi sinirini filan

Back
X