Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR YARDIMMMM

fudelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
502
327
78
Kızlar saçımı 1 buçuk ay olacak kestirdim hem çok incelmişti hem de aşırı dökülüyodu. Omuzlarımın biraz altında hem dökülmesini hem de uzaması için bi öneriniz var mı ? Yaza doğru hem kuzenlerimin hem de ablamın düğünü var ve saçlarımla topuz falan olmaz gibi geliyo

Zeytinyağı uzamaya da bakıma da iyi geliyor canım.
Bir de ezip şampuanın içine atılan doğum kontrol hapı ile çam terebentinin etkisini çok duydum.

Unutmuşum yazayım yaa şampuanın içine çam terabetin ve badem yağı koydum kullanıyorum :D

Saf zeytin yağı mı nasıl kullanayım pek fazla bakım yapmam saçıma

Evet, saf zeytin yağı.
Ben yağı çay tabağında biraz daha büyük ve yayvan bir kaseye koyuyorum. Parmak uçlarımı batırıp saç diplerime masaj yapa yapa güzelce yediriyorum. Saç dipleri diyorum ama yine de bi 3-4 parmak yağa bulanıyo saçlarım. Sonra saçlarımı topuz yapıp (streçe sarabilirsin yahut bone takabilirsin. benim saçım çok uzun olduğundan sığmıyor, ondan topuz yapıyorum), bekletiyorum. 1 saat bekletsen yeter. Sonra normal yıkıyorum. Hem yumuşaklık da veriyor.

Evet, saf zeytin yağı.
Ben yağı çay tabağında biraz daha büyük ve yayvan bir kaseye koyuyorum. Parmak uçlarımı batırıp saç diplerime masaj yapa yapa güzelce yediriyorum. Saç dipleri diyorum ama yine de bi 3-4 parmak yağa bulanıyo saçlarım. Sonra saçlarımı topuz yapıp (streçe sarabilirsin yahut bone takabilirsin. benim saçım çok uzun olduğundan sığmıyor, ondan topuz yapıyorum), bekletiyorum. 1 saat bekletsen yeter. Sonra normal yıkıyorum. Hem yumuşaklık da veriyor.
Teşekkür ederim canım ya hiç huyum değildir bakım yapmak zaten şu sıralar tüm bakımları salmış durumdayımmmm

Tatlim benim konum var birkac arkadasla uzatiyoruz gel istersen su an link kopyalayamiyorum sac uzatma yontemlerine gir ben de sacimi uzatiyorum(fotografli) diye bi konu var gelmek istersen beklerim

Tatlim benim konum var birkac arkadasla uzatiyoruz gel istersen su an link kopyalayamiyorum sac uzatma yontemlerine gir ben de sacimi uzatiyorum(fotografli) diye bi konu var gelmek istersen beklerim
Teşekkür ederim canım bi bakayım hemen uzasın istiyorumm

Back
X