michie Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 2.825 3.482 108 34 19 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi esrakdnz #21 Annelik kutsal .!.: Doktorum ile daha görüşemedim ama lekelerim çok şükür kesildi bugün telefon görüşmesi yapıcaz gün içinde :) Genişletmek için tıkla... o zaman gozunuz aydn diyelim :) muayeneden sonra yine yazin bize
Annelik kutsal .!.: Doktorum ile daha görüşemedim ama lekelerim çok şükür kesildi bugün telefon görüşmesi yapıcaz gün içinde :) Genişletmek için tıkla... o zaman gozunuz aydn diyelim :) muayeneden sonra yine yazin bize
esrakdnz Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2016 421 531 23 19 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi esrakdnz #22 michie .!.: o zaman gozunuz aydn diyelim :) muayeneden sonra yine yazin bize Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilginiz için Rabbim her isteyene tattirsin bu duyguyu inşallah yazarım tabi ☺☺☺
michie .!.: o zaman gozunuz aydn diyelim :) muayeneden sonra yine yazin bize Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilginiz için Rabbim her isteyene tattirsin bu duyguyu inşallah yazarım tabi ☺☺☺
M meryemim40 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2016 1.192 890 38 29 19 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi esrakdnz #23 Annelik kutsal .!.: Bugün benim adet tarihim dün evde gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama sabah kalktığım da çok ince açık kahverengi leke gördüm doktorumu aradım ama bu ne demek oluyor ki kötü bisi değildir dimi Genişletmek için tıkla... doktorun ne diyo onuda yazsaydin iyi olurdu yerlesme lekesi olabilir
Annelik kutsal .!.: Bugün benim adet tarihim dün evde gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama sabah kalktığım da çok ince açık kahverengi leke gördüm doktorumu aradım ama bu ne demek oluyor ki kötü bisi değildir dimi Genişletmek için tıkla... doktorun ne diyo onuda yazsaydin iyi olurdu yerlesme lekesi olabilir
esrakdnz Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2016 421 531 23 19 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi esrakdnz #24 meryemim40 .!.: doktorun ne diyo onuda yazsaydin iyi olurdu yerlesme lekesi olabilir Genişletmek için tıkla... Doktorum ile konuştuk bugün ki değerim çok güzelmis 2 günde bir kan vericem çarşamba gun ki değerin çok önemli leke için takip edicez dedi
meryemim40 .!.: doktorun ne diyo onuda yazsaydin iyi olurdu yerlesme lekesi olabilir Genişletmek için tıkla... Doktorum ile konuştuk bugün ki değerim çok güzelmis 2 günde bir kan vericem çarşamba gun ki değerin çok önemli leke için takip edicez dedi
esrakdnz Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2016 421 531 23 19 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi esrakdnz #25 meryemim40 .!.: doktorun ne diyo onuda yazsaydin iyi olurdu yerlesme lekesi olabilir Genişletmek için tıkla... Leke gelmedi bugün çok şükür zaten canim
meryemim40 .!.: doktorun ne diyo onuda yazsaydin iyi olurdu yerlesme lekesi olabilir Genişletmek için tıkla... Leke gelmedi bugün çok şükür zaten canim
M meryemim40 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2016 1.192 890 38 29 19 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi esrakdnz #26 sevindm canm benm saglicakla alirsn bebegni kucagna insallah
esrakdnz Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2016 421 531 23 19 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi esrakdnz #27 meryemim40 .!.: sevindm canm benm saglicakla alirsn bebegni kucagna insallah Genişletmek için tıkla... Amin canım benim Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin senin de insallah
meryemim40 .!.: sevindm canm benm saglicakla alirsn bebegni kucagna insallah Genişletmek için tıkla... Amin canım benim Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin senin de insallah
M meryemim40 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2016 1.192 890 38 29 20 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi esrakdnz #28 Annelik kutsal .!.: Amin canım benim Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin senin de insallah Genişletmek için tıkla... amin allah razi olsun canm
Annelik kutsal .!.: Amin canım benim Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin senin de insallah Genişletmek için tıkla... amin allah razi olsun canm