Eki Görüntüle 869854 Eki Görüntüle 869855 Eki Görüntüle 869856 Eki Görüntüle 869857 Eki Görüntüle 869858 Eki Görüntüle 869859
kızlar eşimi ikna ettim :)) 2 çanta alcam bi sitede buldum ama kararsız kaldım bu modeller arasında yardımmm
2 ve 3 diyorum.
Bence biraz daha araştırma yapın
çantanın biri koyu diğeride daha canlı tonlarda olabilir.
canım bunlar hangi sitede ben baştaki ve alttakini beğendim uygunsa fiyatı bende alıyım çok güzelmiş
site adı bimodabu.com cnm hürriyet gaztesinin sitesinde gördüm reklamını ben 2. sipariş verdim vallahi hemde kapıda ödeme ile kargoda yok ohhhh :))))
bakalım nasılmış:)))) orjinal miki bunlar[/QUOT
yok cnm değil orjinalinede servet vermem yani ama kaliteleri iyi alan başka komşularım var servet değerinde marka çantalar verilmez o para
bakalım nasılmış:)))) orjinal miki bunlar[/QUOT
yok cnm değil orjinalinede servet vermem yani ama kaliteleri iyi alan başka komşularım var servet değerinde marka çantalar verilmez o para
doğru diyosun birebir çakma yani:) kaliteli olsun da zaten orjinal takıntım yok benm
doğru diyosun birebir çakma yani:) kaliteli olsun da zaten orjinal takıntım yok benm
kesinlikle aynı fikirdeyim seninle cnm
tuceed cnm beğendiğin yada aldığın olursa paylaşalım burda hem bizede fikir olur
Eki Görüntüle 869854 Eki Görüntüle 869855 Eki Görüntüle 869856 Eki Görüntüle 869857 Eki Görüntüle 869858 Eki Görüntüle 869859
kızlar eşimi ikna ettim :)) 2 çanta alcam bi sitede buldum ama kararsız kaldım bu modeller arasında yardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?