İnşallah arkadaşım yeni gördüm msjını gittim ve sürecimiz başlayacak Allahın izniyle Tolga hocanın bilgisiyleHayırlı olsun içiniz rahat olsun önce Allah a sonra Tolga hocaya güvenin.ben kendisine çok güveniyorum inşallah tez zamanda güzel haber alirsiniz
Bende tüp bebek için ön görüşmeye gittim bu ay sonunda adetin 2. Gününde çağırdı bende çok heyecanlıyım ilk kez deneyeceğim çünküYarın Tolga Ecemişe tüp bebek muayenesi in gidicem , ama yoğun stres duygusal korkak duygularındayım
Merhaba, bende bu ay ön görüşmeye gideceğim. Kendimin ve Eşimin tahlillerini hazırlayıp mı gitmeliyim ?Bende tüp bebek için ön görüşmeye gittim bu ay sonunda adetin 2. Gününde çağırdı bende çok heyecanlıyım ilk kez deneyeceğim çünkü
Merhaba, bende bu ay ön görüşmeye gideceğim. Kendimin ve Eşimin tahlillerini hazırlayıp mı gitmeliyim ?
çok uzun zaman oldu yaptıralı, kendileri zaten istiyor değil mi ? Tedavinin içindeTahlilleriniz yeni yapımıkmişsa
genelde kabul ediyorlar
Kaçıncı günHakkınızda hayırlısı olsun ben transfer oldum sonuc bekliyorum duanıza ihtiyacım var gören herkes dua ederse çok Mutlu olurum benım dualarım sizinleinşallah hayırlı haberler alalım
Beni ağustosta gittim nisandaki kan ve sperm testlerini kabul ettiler canım devlette mi özelde mi yaptıracaksınçok uzun zaman oldu yaptıralı, kendileri zaten istiyor değil mi ? Tedavinin içinde
6. Gün Amin Allah hepımızın gönlüne göre versin inşallah en kolaylıkla bu süreci atlatırsınızKaçıncı güninşallah hayırlı haberler alırsınız. Allah gönlünüze göre versin
Özelde yaptıracağım. Benim 1 yılı geçmiştir. Uzun zamandır gitmedim doktora direk tüp bebek için gideceğim. Hsg filmim elimde ama ön görüşme için kan tahlillerine gerek var mı bilemedimBeni ağustosta gittim nisandaki kan ve sperm testlerini kabul ettiler canım devlette mi özelde mi yaptıracaksın
Merhaba canım evet canım elinde ne kadar evrak varsa Dr gösterin zaten size ve eşinize soru sorup notlar alıyor muayene olmak istersen de rahmine ve yumurtalarına bakıyorMerhaba, bende bu ay ön görüşmeye gideceğim. Kendimin ve Eşimin tahlillerini hazırlayıp mı gitmeliyim ?
Özelde yaptıracağım. Benim 1 yılı geçmiştir. Uzun zamandır gitmedim doktora direk tüp bebek için gideceğim. Hsg filmim elimde ama ön görüşme için kan tahlillerine gerek var mı bilemedim
Götür hepsini tedavıyı planlayınca extra kan testleri istiyorlar onları da devlet hastanesinde yaptırabiliyorsun ben öyle yapmıştımÖzelde yaptıracağım. Benim 1 yılı geçmiştir. Uzun zamandır gitmedim doktora direk tüp bebek için gideceğim. Hsg filmim elimde ama ön görüşme için kan tahlillerine gerek var mı bilemedim
Hormon amh ve kan testlerine eşinizin sperm testine bakıyor eğer yakın zamanda yaptırdıysanız benden istemedi sadece adetin 2. Günü gelirken fsh ve e2 testini istediçok uzun zaman oldu yaptıralı, kendileri zaten istiyor değil mi ? Tedavinin içinde
Merhaba canım evet canım elinde ne kadar evrak varsa Dr gösterin zaten size ve eşinize soru sorup notlar alıyor muayene olmak istersen de rahmine ve yumurtalarına bakıyor
Teşekkür ederimGötür hepsini tedavıyı planlayınca extra kan testleri istiyorlar onları da devlet hastanesinde yaptırabiliyorsun ben öyle yapmıştım
Benim 3 gebelik kaybım olduğu için genetik testler kan rahim filmi sperm vs hepsi vardı o zaten sizden ister önce gidin derimMerhaba, bende bu ay ön görüşmeye gideceğim. Kendimin ve Eşimin tahlillerini hazırlayıp mı gitmeliyim ?
Rica ederim ne demek canımTeşekkür ederiminşallah hayırlı haberler alırız. Allah herkese emeğinin karşılığını versin
Amin inşallahTeşekkür ederiminşallah hayırlı haberler alırız. Allah herkese emeğinin karşılığını versin
adet dönemim yeni bitti zaten zaman kaybetmek istemiyorum bende tahlil vs hazırlamaya kalksam 1 ay daha bekleyeceğim ondan emin olamadımBenim 3 gebelik kaybım olduğu için genetik testler kan rahim filmi sperm vs hepsi vardı o zaten sizden ister önce gidin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?