heyoooo gördümmm..ya yeniyim ben de ondan yoksa kafam basmıyo deil:)..Histerik bence çok tatlı olmuş şiş hali bi de,türk lokumu modeli gibi olmuş.önceki halini de koysan?..Ben Orhan Bey'le görüşmeye gittiğimde çok kafama yatmıştı.ki ondan önce başka doktorlara da gittim ama Orhan Bey çok severek yapıo bu işi belli adam şu burunun üstüne yerleştirilen kalıp mı alçı mı ne onun koleksiyonunu yapıo:)ben de yıllardır araştırıyorum,nefes alma sorunum da var benim.Yaptığı bi burnu gördükten ve konuştuktan sonra Orhan Bey'e karar vermiştim Ekim gibi olmayı düşünüyorum ben de.sen yine de o zamana kadar fotolarını eklersen çok sevinirim:).Bişiy sorucam sana soruyo mu nasıl bi burun istiyosun die,yoksa "karışma ben nasıl uygun görürsem onu yapıcam"mı diyo?tşk ederim yardımın için.
oho ekime daha çok var görürsün kademe kademe burnumu:)canlı örneklerini görmek istiyosan orhan beyin hastane personelinin bir çoğu ona yaptırdı göstersin saha hastalarını:)ben çok canlı örneğini gördüm o yüzden gözü kapalı yaatım ameliyat masasına:)nefes problemin varsa estetik cerraha değil kbb ciye ameliyat olacaksın estetik cerrahlar sadece işin estetik ksımının eğitimini alıyorlar.ben şuan ameliyat olmadan önceki burnumdaki nefes alış verişlerime sahibim herşey yolunda:)canım önceki hali şuan yanımda yok ama benim burnum estetik isteyen bir burun değildi görsen nie yaptırdın harikaymış dersin eminim ben sadece kalkıklık isediğim için yaptırdım biraz lükstü anlıyacağın:)