Kızlar yaşadıklarınıza bilgilerinize ihtiyacım var

hellobabys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
718
398
33
28
Kızlar dün gittim dediler kese yok dış gebelik olabilir bugun başka doktora gittim keseyi gördü dedi 8 mm ama pek sağlıklı durmuyor genede erken dedi 5 haftalık gibi dedi benimde hesaplarıma göre 5+0 ama neden böyle dedi ne görmüştü böyle demiş olabilir kan verdim az artmış ama keseden sonra önemsiz dedi doktor 2 gündür yaşadıklarım korkularım sevincim kursağımda kaldı Malatyadayım tüm iyi doktorlar depremden sonra gittiler büyük bir yıkım var diye zatenzor tuttu bilmiyorum fikir verir misiniz

Eklentiler

• D88F72C0-401D-486E-BA3F-B1A637BFF992.webp
    D88F72C0-401D-486E-BA3F-B1A637BFF992.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar dün gittim dediler kese yok dış gebelik olabilir bugun başka doktora gittim keseyi gördü dedi 8 mm ama pek sağlıklı durmuyor genede erken dedi 5 haftalık gibi dedi benimde hesaplarıma göre 5+0 ama neden böyle dedi ne görmüştü böyle demiş olabilir kan verdim az artmış ama keseden sonra önemsiz dedi doktor 2 gündür yaşadıklarım korkularım sevincim kursağımda kaldı Malatyadayım tüm iyi doktorlar depremden sonra gittiler büyük bir yıkım var diye zatenzor tuttu bilmiyorum fikir verir misiniz
Haftasına göre kesenin boyutunu küçük bulduysa ya da kese şekli bozuk gördüyse o yüzden demiş olabilir
Canınızı sıkmayın şimdiden geç döllenme falansa o yüzden kese küçük vs olabilir
Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻

Henüz çok erken lütfen 2 hafta sabredin. 2 hafta sonra tam olarak belli olur. Canınızı sıkmayın, pozitif düşünün❤️❤️

Back
X