kızlar yengemle bez için tartıştım

dogoing

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
8
0
6
Ankara
merhaba kızlar benim 8 aylık yakışıklı bir yeğenim var :) neyse ben bir kaç gün abimlerde kalmak zorunda kaldım yengem çocuğun bezini günde 2 kere değiştiriyordu çocuğun bezinin şişmesine rağmen , bende günde 2 kerenin az olduğunu söyledim ondan sonra sen ufaksın anlamazsın falan diye konuştu tartıştık siz ne diyorsunuz kızlar günde 2 kere bez mi değişir kendisi bile günde kaç kere lavaboya gidiyo ki diğeri ufak çocuk

Canim ya o bebis pisik olur. Kiyamam ona lök lök cisli bezin ustunde butun gun yavrucak. Yengen kendisi otursun biraz cisli beze acaba ne hissedecek. Ben surekli havalandiriyorum oglumun poposunu yazik onlara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım ya bende bunu anlatmaya çalıştım yazık günah ben varken böyleyse ben yokken kim bilir bebiş ne haldedir

8 aylık ve günde iki kere bez değişiyor afedersinizde yuhhh demek istiyorum,yazık o yavruya, sabah kalkınca değişilir sonra öğlene doğru değişilir,öğlen uykusundan sonra akşam üzeri akşam yatarken tabi ekstra bunun kakası var o zaman da mecburen değişiliyor nerden baksanız günde 5-6 kere değişmesi lazım yazık değil mi bez zaten çok sağlıklı değil o yavrunun altının havalanması lazım,ilerde bezi bıraktıracağı zaman çok uğraşır!!! Benim yavrum 3 yaş olacak bezini bırakmıştık kaka problemi yüzünden geri beze döndük maalesef, hala günde kaç kere altını değişiyorum.O yengeniz kendisi bir pedle akşamı mı ediyor acaba!!!!

Benim bebişim 2.5 aylık gün içinde nerdeyse her emzirme öncesi değiştiriyorum sadece gece uykusuna kıyamadığım için saat aralarını açıyorum. En keyifli anları alt değiştirirken oluyor kıyamam sizin bebişe

Günde 6 kere değiştiriyorum... Kaka hariç. Her değişiminde yıkıyorum ıslak mendil gerçekten pişik yapıyor silmeye kıyamıyorum. Yani 2 kez nası değişir ya buz gibi olur pişik olur çiş kokar... Benimde oğlum 8 aylık ve sabah kalktığında iğrenç çiş kokuyor. 6 saat kalıyor o bez birde. Arkadaşa katılıyotum yengeniz bir pedle akşamını ediyor. Bunun küçüklükle alakası yok temizlik hijyen ve vicdanla alakası var. O çocuğum orda ıslakken ben nasıl keyif çatayım... Değişik.....

Back
X