kızlar,yeni altın kolye aldım kendime:) nasıl?

bence çok güzel.güle güle kullan.ben ilk baktığımda soyağacı gibi gördüm.sen yazdıklarını okuyunca elmaları gördüm.soyağacıda olsa alma ağacıda çok hem güzel hem farklı.nazar boncuklu, isimli, yusufcuklu kolyelerden sonra bana çok iyi geldi.

daha iyileri senin olsun inşalllaaah :) biraz farklı olsun istedim. çok sıkılmıştım dediğin gibi o kolyelerden.

güzelmiş güle güle kullan canım.çok büyük durmuyor değil mi. gerçi büyük kolyeleride severim ben

Artık güneş kendini gösterdi. göğsü açık bluzlarda hoş duracağını takmin ve temenni ediyorum. oyüzden kaba durmaz inşallah. tek bunu takarsam güzel duruyor. ama daha önce eski eşim benim kendi biriktirdiğim paralarımla evlenmeden önce aldığım kolyelerimi satmasaydı zorla, 3-4 tane o yusufcuklu nazar boncuklu olanları takıyordum.zincirleri birbirlerine dolanıyordu. bu seferde tek olsun benim olsun dedim. oh be içimi döktürdün sağolasın benim canım anneannemde deli karının bohçası gibi takılmaz öyle dedi,güldürdü beni canım:))) öyle işte. daha iyileri tüm kk lıların olsuuunn:))

çok güzel kolyen güzel günlerde tak .dikkatle incelediğimde elmaları çok tatlı değişik güzel

çok şık, farklı ve asil bir model. çok yerinde bir tercih yapmışsın. iyi günlerde kullan :)

çook teşekkür ederim bu güzel yorumun içinn.Allah daha iyilerini sana nasip etsin. :)

hepinizin beğenmesine çok sevindim. Doğru bir tercih yaptığıma inandırdınız.sağolun:)

değişik ve hoş model iyi günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…