- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
Kızlar iyi geceler uyku yok gözümde gönlümde tek bir acı var o da oğlumdan ağırlamayacağım acısı bir ümidim var şu anda eski avukatıma ulaştım iyi bir abi ve dosttur kendisi ailecek sağ olsunlar her şeyimi biliyor tabi boşanma avukatım olduğu için bayağı konuştuk ah Real ben sana bu adamdan bir cacık Olmaz dedim oğluna dayanamadın biliyorum senden para almayacağım bu kez davanı açacağım zaten hala vekaletin bende dedi, sana İstanbul’da iyi bir iş ve ev 1+1 yeter site içinde dedi 3000 kin bir iş bulmaya çalışacağım dedi içimden öküz kalktı tabi ama bir konu hariç benim evladımdan mucizemden başka kimsem YÖK, o yüzdem ondan ayrılamam perişan ederler yavrumu ben de akşam onu görmeden duramam allah görüyor durumumu, birarkadaşıö var ayrı eve çıkmak istiyor aynı zamanda para kazanmak istiyor onunla konuşacağım eğer kabul ederse her şeyi benden olmak kaydı ile oğlumu okula gidip gelirken karşılasın yeter bana biraz para da veririm ona baktığı için her şeylerini karşılarım ben yeter ki dursun başında ondan başkasına da güvenemem zaten asla eğer kabul ederse kısa zamanda gideceğim buralardan ama yok kabul etmez ise de dişimi oğlum 2 sene daha büyüyene kadar sıkacağım başka çarem borç bitene kadar ve oğlum en azından 8 yaşına gelene kadar YÖK keşke devlet el uzatsa oğlumdan ayrılmadan da durabilsem, bana eğer gitmesen ben seni öyle biriyle baş göz edecektim ki prenses gibi hayatın olacaktı o da senin durumunda maddi çok iyi durumda ama sen gibi şanssız tam aradığı kadınsın eline su bile değmezdi çalışmazdın gittin söz dinlemedin artık söz dinle nolur dedi acil yorum bekliyorum