kızlar yeni fotoooolarrr varrr

beyzacik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
245
3
116
İstanbul
kızlar burnum son bi iki haftadır garrip bi hal almaya basladı ya fazla gunesten yada baska seylerden bilmiyorum ama kemer cıkmaya basladı bi baksanız acaba sişlikmi o anlayamadım ben

cnmmmmmm tabi şiş vardır ama ne yapsan hafif tümsek kalcak gibi geldi bana..ama böle bile güzel çok yakışmışş :)

burnunun ılk halını gordugunde bole bı durumla karsılasmadıysan kalıcı oldugunu sanmıyorum fakat ameliyat sonrası cektırdıgın resımlerde sankı hafıften bır kemer var gıbı ama inş sureklı yapacagın masajla gecer :)

uyurken benimde elim çarpıyo ama bundan dolayı olucağını sanmıyorum.hem canım sanki azalmış biraz ama sen yinede doktoruna sor çok merak ettim

cnm bence bu el çarpmasıyla filan olcak bişe diil..ameliyattan sonraki fotolarına dikkatlice bakınca sanki hafif kemer war duruo gibi geldi bana ama .s sen moralini bozma yine de umarım düzelebilcek bişedir..

Beyzacik bence hic moralini bozma, gunesten su toplamis olabilir o da bir ihtimal. Bana kesinlikle gunese cikmiyorsun demisti doktorum cunku su toplama ihtimali varmis. Sen yinede bir sor doktoruna, bende merak ettim simdi.

bu hali bile cok güzel bence.. masaj yapınca da gidiyorsa şişliktir.üzülme bence canım.. cok yakısmıs burnun.. güle güle kullan.. kafanda soru işaretleri olduğunda da önce doktoruna danış.. herkes farklı bir şey söylüyor zaten..

yorumlar icin cook tesekkur ederim kızlar bide aklıma sey geldi benm burnumda kemik yoktu dr kulagımdan kıkırdak alcaktı ama vazgecip burnumdaki kemeri aldı ve ihtiyacı olan bolgelere yerleştirdi belki orasıyla cok ugrastıgı icin boyle oluyodur bakalım ilerleyen zamanlarda nolcak,buarada dun fazla masaj yapmaktan burnumun ustu yara oldu :(

Back
X