Kızlar yeni keşfim mutlaka alın

kızlar ben unuttum burayı ya cok pardon :D
bende 3 rengını aldım accayıp rahat ya gecen gun yıne ıyıkı almısım dedım :D belı sıkmıyor yaa super bı sey..bı de benım alt bacaklarım ıncecıktır sopa gıbı ne kadar dar paca da olsa asla ama aslaaaa alt kısım yapısmaz hep dar pacalar boru paca durur bende :D o yuzden bu taytlar super oldu :D

Arkadaşlar çok beğendim taytı, ama ben Ankaradayım:( Acaba taytın içindeki etiketinden markasını yazarmısınız bana, bari netten bulayım...

Geçenlerde Kadıköyde gördüm 5 tl ye satıllyordu ama çok basit görünüyor
Ben pentiden alıcam onların yeni sezonunda vara ama hala getiremedilerrrrrr

arkadaşlar izmirde oturanlar marka dunyası diye biryer var şirinyerde hatayda güzelyalıda şubeleri bu kot taytlar orda 6ytl ve nexin zaranın falan

Kızlar Zarada beli lastikli dar kot çıkarmış. Haftasonu gördüm 49.90dı fiyatı henüz alamadım tabi :)

ben ankaradayım ama hiç görmedim bu tarz bişey gerçi bacaklarım hafiften çarpık giyemem muhtemelen takıntılıyım :)

Hertarafta satiliyor bunlar son aralar. Bu pantolonlarin ismi tregging, cok rahatlar, benimde 2-3 tane var :)

afroditde vardı ama hosuma gıtmemıstı ordakının modeli
derı gorunumlu taytlar aldım uzerıne tunıkle cok rahat oluyor
ama ıstanbul ayıları cok oldugu ıcın ıstersen ıstınye parkda gez yınede yiycekmıs gıbı bakıyor munasebetsızler :oklava:

kızlar 1.67 boyundayım 50 kiloyum bacaklarımda ince zayıfım bu jeanler yakışırmı sizce??

evet çok rahatlar ben de artık onlardan kullanıyorum tavsiye ederim ben balıkesir de yaşıorum. balıkesir de oyaşayanlar varsa İSTEK mağzasına bakabilirler.

Back
X