• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yeni olaya gelin 📢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortada ispatlanmış bir aldatma yok, aldatma olsa tamam.
ispata gerek yok dilekçenizde belirtmeniz yeterli arkadaşım yaptı ordan biliyorum. Dilekçesinde gerekli yerlere yazı yazılmasını istedi. Hakim kabul etti hem telefon dökümlerini hem de otel kayıtlarını istetti. çekişmeli boşanmaydı tabi anlaşmalı değil

İçimde çok büyük bi sıkıntı var bu adam içimi darliyor kazasız belasız kurtulurum inşallah 🤲

Nefret ediyorum bu sistemden evlenen insanlar bugün basvurup sabahina nikah kiyiliyor ama boşanma davalari yillari götüruyor..Tek taraf ben seviyorum istemiyorum desede bosamasi gerek hakimin bir taraf boşanmak istemiyor diye insanlari surunduruyorlar mahkemelerde hep para başka bir dert dehil

ispata gerek yok dilekçenizde belirtmeniz yeterli arkadaşım yaptı ordan biliyorum. Dilekçesinde gerekli yerlere yazı yazılmasını istedi. Hakim kabul etti hem telefon dökümlerini hem de otel kayıtlarını istetti. çekişmeli boşanmaydı tabi anlaşmalı değil
Arkadaşınızın eşini bilemem ama konu sahibesinin eşi eğer aldattığı ispat edilemezse karşı atağa geçebilecek biri, delilli ispatlı şiddet gördüğünde bile dava açmadı, üstelik bizim bildiğimiz şiddeti, baskısı yıllardır sürüyor bence Ogungelecek'de henüz ne istediğini bilmiyor, sevmiyorum şiddet görüyorum diyor ama eşi ağlayıp boşanmayalım dediğinde vazgeçiyor, aldatsa af dilese yine barışabilirler.
Ogungelecek kusura bakmasın kırmak için demiyorum ama elinde boşanmak için şiddet görmek gibi geçerli bir neden varken boşanmadı şimdi aldatmışsa diye bir sebep arayışına girdi, ortalık sakinken cesaret edemediğinden aldattıysa öfkesiyle bir hışım dava açabilirim gazına gelmek istiyor.

Otel çalışanıyım, hiç bir otel güvenlik sebebi hariç müşteri bilgisini paylaşmaz.
Bir de bize gelen evli adamlar beraber olacakları kadın için başka oda tutuyor.

Konularınızı bilmiyorum ama size şiddet göstermiş bi adamla hala aynı evi mi paylaşıyorsunuz ? Neden evi terkedip boşanmak için ikna olmasını beklemiyorsunuz?

Sakin, soğuk kanlı olun, delil bulsanız bile sesinizi çıkarmayın ve cebe atın, Delil topladığınızı anlmasın.
Bulandırma denizi uyandırma ..... misali
Evet şuan beklemedeyim dediğiniz gibi. Hem maddi olarak da biraz güçlenmem lazım.

Merhaba arkadaşlar beni ve Konularımi bilenler var son durumum boşanmak dava açmak için para biriktiriyordum çünkü biliyorsunuz eşim istemediği için bosanamiyorum mecbur cekismeli acacaktim onun için de para lazım.Borc da bulamadım pandemiden dolayı herkes bitik durumda. Yeni olaya geleyim eşimin tlfnunu karistirdim sürekli takipteyim delil lazım diy. Çünkü şiddet için darp raporu almadığımdan ispatlayamiyorum ve kabul etmiş sayiliyormusum.Telfon gittigi yerleri kaydetmiş konum bilgilerini saati.Bi de ne göreyim Nisan ayında ben şehir dışındaki annemin yanındayken o zaman bu bizim eve 1saat uzaklıktaki otele gitmiş günübirlik. Bunun yanlış olma ihtimali yoktur dimi eğer doğruysa benim için çok iyi bı koz. Normalde görür görmez yakasına yapismam lazımdı ama sakin kalıp düşünmeyi tercih ettim sağlam adımlarla gideyim diye. Sizce ben şimdi ne yapayim yani bekleyip biraz daha birikim yapayım mı?veya ne yapayım?
Ben geçmiş zamandan bir olay hatırlıyorum hanımefendi yakalamıştı yine öyle konumdan. Ama o sıcağı sıcağına olduğu için oteli eşinin işyeri muhasebecisi gibi arayıp fatura istediklerini söylemişti ordan fiyatların çift kişilik olduğu çıkmıştı. Konunun devamını hatırlamıyorum ama belki bir gün işinize yarar bir defa yapan yine yapar bence. Üstlerde otel çalışanı arkadaş vardı o konu hakkında daha doğru yönlendirir

Whatsapp konusmalarini takip etseniz? Bir program vardi ona whatsapp karekodunu okutuyosun onun sayesinde kendi telefonundaki programla karsindakinin whatsap konusmalarini okuyabiliyorsun. Ben bunu denemistim. Aslinda bu bir suç fakat o konusmayi yakalarsaniz delil toplama acisindan size yol gosterici olur.

Whatsapp konusmalarini takip etseniz? Bir program vardi ona whatsapp karekodunu okutuyosun onun sayesinde kendi telefonundaki programla karsindakinin whatsap konusmalarini okuyabiliyorsun. Ben bunu denemistim. Aslinda bu bir suç fakat o konusmayi yakalarsaniz delil toplama acisindan size yol gosterici olur.
Ya anlarsa?

Onun telefonunda whatsapp bildirimlerini kapatirsaniz anlamaZ. Erkekler genellikte bu telefon detaylarindan pek anlamiyor. Kadinlarin yapabilecegi seyler bu anlattiklarim. 😀 birde adamin hattini aşirip ayni numaradan yeni hat cikarmasini saglayip ikinci bir telefona hatti takıp takip edilebilir mi onu dusunuyorum bi arastirmam lazim

Bu arada whatsapp ornegini ben esime yapmistim anlamadi. Mesajlarini okudum uzun sure. Bildirim cikiyodu ben kendi telimden girince.o zamanlar kapatmayi becerememistim. Buna ragmen anlamadi.

Bu arada whatsapp ornegini ben esime yapmistim anlamadi. Mesajlarini okudum uzun sure. Bildirim cikiyodu ben kendi telimden girince.o zamanlar kapatmayi becerememistim. Buna ragmen anlamadi.
Peki diyelim ki bu benim whatsabima yapildi.
Nasil fark edebilir yada nasil kapatabilirim?

Konum bilgisi hiç bir işine yaramaz. Otele gitmiş olabilir, arkadaşlarla otelin restoranına yada barına gittik diyebilir. Şahitlik edecek arkadaş da bulur. Otelde oda tuttuğunu nasıl ispatlayabilirim bilmiyorum ancak mahkeme kararı ile istenebilir.
yada kendini rahat hissederse takip etmediğinden emin olursa, tekrar yapar.
Büyük ihtimal aynı otele gidecektir.
Sen iyisi mi bir süreliğine ailene gideceğini söyle ama gitme ve takip et. Artık nasıl yapacaksan bilemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X