kızlar yenimahalle linaya gidenler yardım

vaNnDeSsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
65
8
Kizlar yenimahalle linaya gebelik takipleri için gidiyordum ama doktorum ordan ayrılmış bu hf. Güzin hanimdi. Şimdi napicami bilmiyorum. Ayni durumda olan var mı?

Kizlar yenimahalle linaya gebelik takipleri için gidiyordum ama doktorum ordan ayrılmış bu hf. Güzin hanimdi. Şimdi napicami bilmiyorum. Ayni durumda olan var mı?
canim bende çok dr araştırdım Lina yı Güzin hanımın iyi bir dr olduğunu duymuştum

Bende guzin hanima gidiyordum ama cok önceden biraktim. Orda doğum olmuyor ve anlasmali oldugu hastaneler 3binden aşağı degil. Belki daha fazladir

Evet cnm Güzin hn iyiydi ancak ayrılmış. Kendi muayenehanesine geçmiş. Günnur hn falan da yok. Sadece mine hn ve Güzin hanimim yerine gelen gönül hn var. Mine hn çok yoğun ve ters bi doktor randevu saatlerine pek uymuyor. Hem bekletiyor hem tersliyor. Hemşire deskindeki hemşireler de ona keza.

O yüzden mine hn yerine Güzin hanımın yerine gelen gönül hanimi tercih ettim. Linanin ilk katı boş doktorlar gitmiş. Ikinci katinda mine hn ve gönül hn karşı karşıya. Gönül hn yaşlıca bir doktor iyi niyetli iyi karşıladı bizi ancak ultrasonda bebeğin ense kalınlığına bakacakti. Bebeği bile bulamadı!!!! Mesanen doluda ondan görünmüyor falan dedi. Ense kalınlığına ortalama birşey yazalım dedi. Sonra ben kalktım aaa kalp atışını dinlemek tüh unuttuk yaşlılık işte dedi. Neyse kan ver de gel bakarız tekrar ultrasona dedi. Ne kan vercem kaçtım hemen oradan. Bida da orays ayak basmam. Evime yakin diye tercih etmiştim. Linada iki dr var birisi bu anlattığım birisi de mine hn. O da anlattım çok yoğun ve ters bi dr. Linaya artık kim gider bilmiyorum. Doğum da olmuyor zaten.

vanndessa ben mine hanımı düşünüyordum ama çekindim şimdi. muayene ücreti ne kadar linada biliyor musun acaba.
Ben de Mine hanıma gittim ama çok memnun kalmıştım. Hamile değilim ama iki düşüğüm olduğu için gittim. Güzel ilgilendi. Muayene ücretleri 45 tl.

bende Güzin hanıma gidiyordum Eskişehir yolunda bi arkadaşının kliniğinde bakıyomus kendi muayenesini hazırlıyormuş linadaki hastalarıma 80 lira ucret dedi normali de 100 liraymış cmts gidicem ins yazarım size

bende Güzin hanıma gidiyordum Eskişehir yolunda bi arkadaşının kliniğinde bakıyomus kendi muayenesini hazırlıyormuş linadaki hastalarıma 80 lira ucret dedi normali de 100 liraymış cmts gidicem ins yazarım size

muhtemelen şükran hanımın kliniğinde bakıyor. ben aslında mine hanımı araştırırken şükran hanımın daha çok övüldüğünü gördüm. ona gitmeyi planlıyordum ama linadan ayrılıp eskişehir yolunda kendi kliniğini açmış. acaba onun muayene ücreti nedir ki? bilen var mı?

Biraz gec oldu kusura bakmayın. Mine hn bence iyi bir dr ama çok meşgul. Ayrıca randevu saatlerine riayet etmiyor. Bir saat bekliosunuz. Sekreterleri de çok ters davranıyor ben memnun kalmadim

X