Testin markası Artimed miKızlar selamlar
7 yıllık evliyim
5.5. Yılda bir boş gebelik geçirdim
Ekim gibi tüp bebeğe başlayacaktık
Hatta geçtiğimiz pazartesi tüp bebek merkezine gittik doktorlarla görüştük
Adetim ara ara geciktiğinden ciddiye almamıştım
Kaset test aldım hemen hemen direk 2.çizgi çıktı
Kan vermedim daha
Ama yine eski şeyleri yaşamaktan korkuyorum
EvetTestin markası Artimed mi
Herkese pozitif çıkarıyor gebe kalan da bununla öğreniyor gebe olmayan da. Test yüzünden mahkemelik oluyordum daha bi şey demiyorum inşallah gebelik vardır
Yaaa o kadar heveslendim inşallah vardır ya bide çok bekliyoruz ya inanmak istiyordukHerkese pozitif çıkarıyor gebe kalan da bununla öğreniyor gebe olmayan da. Test yüzünden mahkemelik oluyordum daha bi şey demiyorum inşallah gebelik vardır
Google sadece Artimed yazın aratın.Yaaa o kadar heveslendim inşallah vardır ya bide çok bekliyoruz ya inanmak istiyorduk
Yazıp arattım ve üzüldüm inşallah böyle sorunlu değildirGoogle sadece Artimed yazın aratın.
İnşallah..Yazıp arattım ve üzüldüm inşallah böyle sorunlu değildir
Öncelikle tebrik ederim bana kalırsa gebelik var yorumları da okudum artimed bazı arkadaşlara yalancı pozitif vermiş evet ama ben 2 gebeliğimide artimedle öğrendim ve geçenlerde bir şüphem olmuştu yine test yaptım negatifti. Siz de sabah kan verin netleştirin sonra da kadın doğuma gidip nasıl yol izleyeceğinizi öğrenirsiniz daha önce bir boş gebelik olmuş madem bunu erken öğreninKızlar selamlar
7 yıllık evliyim
5.5. Yılda bir boş gebelik geçirdim
Ekim gibi tüp bebeğe başlayacaktık
Hatta geçtiğimiz pazartesi tüp bebek merkezine gittik doktorlarla görüştük
Adetim ara ara geciktiğinden ciddiye almamıştım
Kaset test aldım hemen hemen direk 2.çizgi çıktı
Kan vermedim daha
Ama yine eski şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Bir tane daha aynısından vardı şimdi uyanınca yaptım hafif silik çıktı bunda daBaşka marka ile yapma şansı varsa bide öyle yapın ben bir testloliktim bu saatte eczane arardım herhalde
İnşallah teşekkür ederimÖncelikle tebrik ederim bana kalırsa gebelik var yorumları da okudum artimed bazı arkadaşlara yalancı pozitif vermiş evet ama ben 2 gebeliğimide artimedle öğrendim ve geçenlerde bir şüphem olmuştu yine test yaptım negatifti. Siz de sabah kan verin netleştirin sonra da kadın doğuma gidip nasıl yol izleyeceğinizi öğrenirsiniz daha önce bir boş gebelik olmuş madem bunu erken öğrenin
AminnnnYazıp arattım ve üzüldüm inşallah böyle sorunlu değildir
aminnnBen artimedle öğrendim Allah hayırlısından versin
Sonucun ne olduğunu buraya da yazarsın inşallah vardırİnşallah teşekkür ederim
Gidelim dedik eşimle hastaneye netleşsin
Çünkü net bilmeden insan daha çok heyecanlanıyor
Sabahına uyanınca aynı testten bir tane daha vardı yaptım silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?