kızlar yerleşme kanaması geçiren varmı aranızda yardımcı olun

annecik82

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
124
5
643
Ankara
kızlar bebek rahime tutunurken kanaması olan varmı.neler yaşadınız.kanama asıldı açıklarsanız sevinirim.

kızlar bebek rahime tutunurken kanaması olan varmı.neler yaşadınız.kanama asıldı açıklarsanız sevinirim.

benim dışarıya kanamam olmamıştı ama bebeğim tutunurken kanama olanı oluşmuştu rahimde.sonra düşük tehlikesi geçirdim ama atlattk çok şükür.

benim ooldu adetten 1 afta once bir kaç damla kahverengi lekelenmem oldu bu sekilde 1 hafta sonrada test yaptım ve pozitifff....

merhaba canımya kafam çok karışık canım çok skkın.belirsizlik çok can sıkıcı.be en son aralık 26 da adet gördüm.ymrtlamamın son günlerinde ocak 13de kazaya kurban gittik.16da kanamam başladı ama adet kanamasına hiç benzemiyor.ilk gün az miktarda kahverengi 2.gün akınt şeklinde pembemsi.akşam erkenmi yaptım bilmiyorum ama test yaptım negatif çıktı ne şimdi bu ya:((sendemi buna benzer yaşadın ay yardım et ya..

merhaba canımya kafam çok karışık canım çok skkın.belirsizlik çok can sıkıcı.be en son aralık 26 da adet gördüm.ymrtlamamın son günlerinde ocak 13de kazaya kurban gittik.16da kanamam başladı ama adet kanamasına hiç benzemiyor.ilk gün az miktarda kahverengi 2.gün akınt şeklinde pembemsi.akşam erkenmi yaptım bilmiyorum ama test yaptım negatif çıktı ne şimdi bu ya:((sendemi buna benzer yaşadın ay yardım et ya..

slm bendede oldu bende merak ediyorum yerleşme kanaması diyolar ama ara kanamasıda olurmuş ,,senin nasıl oldu hamişşmisin?

merhaba arkadaslar benim aklimi kurcalayan bi durum acaba gec dollenme olabilirmi? esim yurtdisinda ve ben her ayin 30unda duzenli bir sekilde adet oluorum ve doktorum bana progestan vermisti gebeligi kolaylastiriyor die ve esim gecen ayin 21 inde geldi ve birlikte olduk 28 inde gitti ve ben ayin 30unda hasta oldum sadece 3 gun. bir hafta gectimi gecmedimi tam hatirlayamiorum ama yumurtaliklarimda sanci olmaya basladi ara ara ve belimde agri kokuya karsi alerjim oldu resmen surekli yedigimi cikartiyorum ve akintim cok fazla idrara cikiyorum...acaba gec dollenme olmus olabilirmi suan bile belimde agri ve kasigimada sanci vuruyor goguslerim sisti ama acimiyor...sizce hamile olma olasiligi varmidir?

Back
X