Kızlar yerleşme kanaması mı ?

varvolaka

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
21
10
18
27
Hala regl olmadım arkadaşlar regl günümde yani dün soluk pembe gibi lekelenmem oldu sabahtan.Dünden beri o lekelenme dışında gelen giden yok .. İdrar testi negatif. Adetime 7 gün varken kan testi vermiştim 0,607 çıkmıştı dünkü lekelenmeden sonra ne zaman kan vereyim :( regl olmayı bekliyorum hala hüsrana uğramaayayım diye ara sıra hala kramplarım oluyor ve göğüs hassasiyeti geç döllenmemi acaba ?

Hala regl olmadım arkadaşlar regl günümde yani dün soluk pembe gibi lekelenmem oldu sabahtan.Dünden beri o lekelenme dışında gelen giden yok .. İdrar testi negatif. Adetime 7 gün varken kan testi vermiştim 0,607 çıkmıştı dünkü lekelenmeden sonra ne zaman kan vereyim :KK43: regl olmayı bekliyorum hala hüsrana uğramaayayım diye ara sıra hala kramplarım oluyor ve göğüs hassasiyeti geç döllenmemi acaba ?
Yarın gidip kan ver

Hala regl olmadım arkadaşlar regl günümde yani dün soluk pembe gibi lekelenmem oldu sabahtan.Dünden beri o lekelenme dışında gelen giden yok .. İdrar testi negatif. Adetime 7 gün varken kan testi vermiştim 0,607 çıkmıştı dünkü lekelenmeden sonra ne zaman kan vereyim :KK43: regl olmayı bekliyorum hala hüsrana uğramaayayım diye ara sıra hala kramplarım oluyor ve göğüs hassasiyeti geç döllenmemi acaba ?
İlk kan testini çok erken vermişsin. Bence 2 gün bekle, kanama olmaz yani regli olmazsan sağlık ocağında bir kan testi verebilirsin.

Back
X