- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Yav he hee
-
3 mart ☺ ya bilmiyorum dayanamıyorum çok heyecanlıyım
Yani sonuç neEn tatlı heyecan bu
Allah isteyen herkese yaşatsın... Senin için şöyle bir hesap yaptım son adetin 3 Mart 28 günde olduğuna göre adetinin 14.günü yumurtlaman oldu o zaman 16 Mart'ta döllenme olduğunu varsayarsak o zaman 4 günde yerleşme oldu
Maşallah sağlıklı ömrü olsunAdetimin 31. Günü yumurtlama sıvısı gibi afedersiniz kanlıydı bir kaç gün ara ara devam etti adet bekliyorum ama yok . Pkoluyum ondan olduğunu düşünüyorum ama siz de yazınca acaba dedim ?
Yani sonuç ne ☺ var mıdır sence
Bu şekilde hiç olmamıştı kahverengi lekelenmem olmustu daha önce. Bel ve kasik agrim oluyordu ara ara devam ediyor . Geç yumurtlama da olabiliyor biz de . İki üç gün devam etti gerisi yok doktor da hap verecekti sökülecek herhalde diye almadım . Kan vermedim de ultrason da baktı .Amin Allah razı olsun canım. Ben hiç yumurtlama döneminde lekelenme yaşamadım ama yaşayanlar oluyor pko varsa adetin geciktiğine göre yumurtlama akıntısı olabilir peki daha önceden böyle lekelenme olurmuydu?
Bu şekilde hiç olmamıştı kahverengi lekelenmem olmustu daha önce. Bel ve kasik agrim oluyordu ara ara devam ediyor . Geç yumurtlama da olabiliyor biz de . İki üç gün devam etti gerisi yok doktor da hap verecekti sökülecek herhalde diye almadım . Kan vermedim de ultrason da baktı .
O kanamayı gördüğümünden iki gün sonra olması lazım.Aslinda son zamanlarda düzenliydi ama iste nasıl olacağı belli olmuyor . İnşallahNe zaman baktı ultrasonda kanama olduktan sonra mı? Gerçi hamile olsan bile ultrasonda hemen görünmezki görünebilmesi için bhcg değerinin en az 5000 lerde olması lazım
İnşallah hamilesindir ya Rabbim hayırla sonuçlandırsındüzensiz adet görmek çok zor durum insan ne adetini bilebiliyor ne yumurtlama gününü.... Düzenli adet görenler çok şükretmeli
O kanamayı gördüğümünden iki gün sonra olması lazım.Aslinda son zamanlarda düzenliydi ama iste nasıl olacağı belli olmuyor . İnşallah ❤Çok teşekkür ederim ❤
Ederim tabi etmez miyimİnşaAllahrica ederim ne demek....
Gelişme olursa haberdar et beni de olurmu
Aynı dertten müzdaripiz canımMerhaba benimde adetimde 6 gün var 2 gün önce çok az bi kan geldi dünde aynı şekilde peçeteye silince bugünde akıntı var normalde adetlerim düzenli hemen kanamam başlardı gerçi daha adet tarihimede var bu yerleşme kanamasımı yoksa erken adet olacağımda sökülemiyormu
Evet canım o her kadında olmuyomuş kafana takma vardır bi ümit bekliyoruz bakalım benimde kesin bsy yok leke geldi ama bekliyorumBen yerleşme kanaması gelir belki diye bekliyorum. Oradan bi belirti verir diye ama. Hala kanama yok ,pek ümidim yok ama kanama yaşamayan da varmış .Kafam karman çorman.
Kan testi verdinizmiMerhaba.Ben geçen cuma günü çamasirimda kan lekesi girdum.adetime 5gün vardi.erken adet olcam sandim.gerisi gelmedi.iki gün sonra pazar gunu kanama basladi.ama herzmanki adet gibi koyu degil.3.gün kesildi biranda.3gun akinti olmadi.bugün kahverengi lekeler basladi.dünden.beri kasiklarimda karincalanmalar batmalar var.idrar testi yaptim negatif cikti.idrar testi icin erkenmiydi bilemedim.o kanama yerlesme kanamasi diye dusundum.birde bazi arkadaslarim.bu sekilde üstüne görüp hamile oldugunu ogrenmis daha sonra.insallah hamileyimdir.
Vermedim.arkadasim biraz daha bekle dedi.kasik batmalarm devam ederse belki ozaman kan tahlili yaptiririm.yada bidahki ay adet gecikmesini beklerim.Kan testi verdinizmi
ne durumdasınız.Evet canım o her kadında olmuyomuş kafana takma vardır bi ümit bekliyoruz bakalım benimde kesin bsy yok leke geldi ama bekliyorum
canım durumun ile benide bilgilendirirmisin aynı şey şuan bende oluyor bat 9 gün var adet sancisi ve bugün kahverengi leke akinti geliyor sogan suyu içmiştim bu ay inşallah faydası olmuştur cevabını bekliyorumKanda ne zaman çıkar sizce çok heyecanlıyım ya dayanamycam galiba. 2 yıllık hasret işte kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?