Gebeliğe Hazırlık Kızlar yerleşme kanaması mıı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 mart ☺ ya bilmiyorum dayanamıyorum çok heyecanlıyım

En tatlı heyecan bu
Allah isteyen herkese yaşatsın... Senin için şöyle bir hesap yaptım son adetin 3 Mart 28 günde olduğuna göre adetinin 14.günü yumurtlaman oldu o zaman 16 Mart'ta döllenme olduğunu varsayarsak o zaman 4 günde yerleşme oldu

Yani sonuç ne var mıdır sence

Amin Allah razı olsun canım. Ben hiç yumurtlama döneminde lekelenme yaşamadım ama yaşayanlar oluyor pko varsa adetin geciktiğine göre yumurtlama akıntısı olabilir peki daha önceden böyle lekelenme olurmuydu?

Yani sonuç ne ☺ var mıdır sence

Vardır inşallah neden olmasın daha önce böyle bişeyi hiç yaşamadığını söylüyorsun ve adetlerin çok düzenli sonuçta bende önceden kısa süreli öyle bi lekelenme hiç yaşamadığım için şüphelenmiştim bide normalde hiç göğüs ağrısı yaşamazdım ama hamile kalınca göğüslerim çok acıdı ordanda anladım bişey olduğunu vücut herzamankinden farklı sinyaller verebiliyor ama hiç vermeyedebilir tabi

Amin Allah razı olsun canım. Ben hiç yumurtlama döneminde lekelenme yaşamadım ama yaşayanlar oluyor pko varsa adetin geciktiğine göre yumurtlama akıntısı olabilir peki daha önceden böyle lekelenme olurmuydu?
Bu şekilde hiç olmamıştı kahverengi lekelenmem olmustu daha önce. Bel ve kasik agrim oluyordu ara ara devam ediyor . Geç yumurtlama da olabiliyor biz de . İki üç gün devam etti gerisi yok doktor da hap verecekti sökülecek herhalde diye almadım . Kan vermedim de ultrason da baktı .

Ne zaman baktı ultrasonda kanama olduktan sonra mı? Gerçi hamile olsan bile ultrasonda hemen görünmezki görünebilmesi için bhcg değerinin en az 5000 lerde olması lazım
İnşallah hamilesindir ya Rabbim hayırla sonuçlandırsın düzensiz adet görmek çok zor durum insan ne adetini bilebiliyor ne yumurtlama gününü.... Düzenli adet görenler çok şükretmeli

O kanamayı gördüğümünden iki gün sonra olması lazım.Aslinda son zamanlarda düzenliydi ama iste nasıl olacağı belli olmuyor . İnşallah Çok teşekkür ederim

O kanamayı gördüğümünden iki gün sonra olması lazım.Aslinda son zamanlarda düzenliydi ama iste nasıl olacağı belli olmuyor . İnşallah ❤Çok teşekkür ederim ❤

İnşaAllah rica ederim ne demek....
Gelişme olursa haberdar et beni de olurmu

Merhaba benimde adetimde 6 gün var 2 gün önce çok az bi kan geldi dünde aynı şekilde peçeteye silince bugünde akıntı var normalde adetlerim düzenli hemen kanamam başlardı gerçi daha adet tarihimede var bu yerleşme kanamasımı yoksa erken adet olacağımda sökülemiyormu

Aynı dertten müzdaripiz canım

Merhaba.Ben geçen cuma günü çamasirimda kan lekesi girdum.adetime 5gün vardi.erken adet olcam sandim.gerisi gelmedi.iki gün sonra pazar gunu kanama basladi.ama herzmanki adet gibi koyu degil.3.gün kesildi biranda.3gun akinti olmadi.bugün kahverengi lekeler basladi.dünden.beri kasiklarimda karincalanmalar batmalar var.idrar testi yaptim negatif cikti.idrar testi icin erkenmiydi bilemedim.o kanama yerlesme kanamasi diye dusundum.birde bazi arkadaslarim.bu sekilde üstüne görüp hamile oldugunu ogrenmis daha sonra.insallah hamileyimdir.

Ben yerleşme kanaması gelir belki diye bekliyorum. Oradan bi belirti verir diye ama. Hala kanama yok ,pek ümidim yok ama kanama yaşamayan da varmış .Kafam karman çorman.​

Ben yerleşme kanaması gelir belki diye bekliyorum. Oradan bi belirti verir diye ama. Hala kanama yok ,pek ümidim yok ama kanama yaşamayan da varmış .Kafam karman çorman.​
Evet canım o her kadında olmuyomuş kafana takma vardır bi ümit bekliyoruz bakalım benimde kesin bsy yok leke geldi ama bekliyorum

Kan testi verdinizmi

Merhaba benimde son adet gunum 3 mart ben 30 gunde bir adet oluyorum normal adet tarihim 2 nisana denk geliyo bugun pecetede pembe lekelenmem oldu cok hafif bi kasik agrisi yasadim normalde baya agrili olur adetim dediginiz gibi iki gundur belim agriyo insallah yerlesme kanamasidir hamileyimdir siz ne durumdasiniz test yaptinizmi bende yapsammi bugun

Kanda ne zaman çıkar sizce çok heyecanlıyım ya dayanamycam galiba. 2 yıllık hasret işte kolay değil.
canım durumun ile benide bilgilendirirmisin aynı şey şuan bende oluyor bat 9 gün var adet sancisi ve bugün kahverengi leke akinti geliyor sogan suyu içmiştim bu ay inşallah faydası olmuştur cevabını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…