Kızlar 28 ocakda adet oldum bu ay çatlatma iğnesi yaptım.26 sı gibi adet olmam lazım acaba yerleşme kanaması sadece iğne yaptıranlarda mı oluyor? Yardımcı olurmusumuz :/
Kızlar 28 ocakda adet oldum bu ay çatlatma iğnesi yaptım.26 sı gibi adet olmam lazım acaba yerleşme kanaması sadece iğne yaptıranlarda mı oluyor? Yardımcı olurmusumuz :/
tatlım sadece iğne yapanlarda olmuyor ama her kadında da olmuyor kafana takma fazla. mesela bu örneği göz önünde bulundur. bazı kadınlar yerleşme kanamasını adet sanıyo ve hamile bile oldugunu anlamıyor. kimileri de adeti geciktikten cok sonra yerleşme kanaması geliyor geç adet oldum deyip takmıyor bile. yani canım farkedenler nadirdir hiç görmeyenler dahi var. sen kafana fazla takmamaya çalış. rahat ol. belki kılcal damarına denk gelmez annesini üzmek istemez :)
canım benzermiş yaşadıklarımız galiba dertleşlim senle ben de 30unda adet olmuştum çatlatma falan derken ben de26 sını bekliyorum ben de 4-5 gün önce pembe ve kahverengiler oldu ama bugün test yaptım çıkmadı 3-4 gün var ya bekliyorm sen test yaptnmı
Dertleşelim kuzum.şöle söyleyeyim canım benim iki tane düşüğüm oldu iki senedirde deniyoruz olmuyor gecen ay kistim vardı Allah a şükür yok oldu bu ay soğan kürü fln da denedim ama bende lekelenme fln olmadı test de bugün alıcaktım korktum üzülmek istemedim