Kızlar yerleşme kanamasını bu

seymabrkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
13
0
1
20
Çok hafif kahverengimsi bişey geldi bu ay regl olmadım 8 gün oldu ama kaset test yaptım sabah negatifti

Ben adet günüme 2 gün kala bu kanamayı yaşamıştım iki gün sonra adet günümde erken gebelik testi yaptım pozitifi gördüm akşam kanda 61 di hcg bebeğim geç döllenmeydi doktor öyle söylemişti büyük ihtimal yerleşme kanaması ama bazen adet öncesi 1 gün önce böyle lekelenmeyle başlayan adetlerim olmuştu o yüzden ben adet oldum sandım ertesi gün olmayınca diğer gün tes yapmıştım yarın devamı gelmezse test yapın

Ya bende pcos var geç döllenme mi diye düşünmüştüm bende

bu lekelenmeyse kaset testde çıkmaz zaten ben perşembe veya cuma olması lazım test yapmıştım aynı sizin gibi çıkmamıştı kaset testti cumartesi öğleden sonra çok ufak kahverengimsi akıntı yaşayıp adet oldum sanmıştım pazar devamı gelmedi pazartesi sabah erken gebelik yaptığımda silik çizgi çıkmıştı geç döllenmeyse bugünde yerleşme kanaması olduysa sabah çıkmaması normal

Anladım teşekkürlerr

Benimde regl öncesi böyle başlıyordu bir gün falan sürüyordu bu kanama ertesi gün kanamam oluyordu. Ama herkesin farklı tabiki içinde şüphe varsa testini tekrarla canım
Ya bı kaç saat sürdü o leke sonra kop koyu kan geldi uyandığımda ve ağrıdan kivraniyodum belim kasigim agriyodu bacaklarım ağrıdan uyuştu bı sure sonra hıçkıra hıçkıra ağladım acıdan ve bu ay sadece 8 gün gecikti benim reglm daha önce iki ay bile geciktigi olmuştu ama hayatımda hiç bı zaman böyle ağrı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…