kizlar yesil sogansiz kisir olur mu ?

sulandırıyor derseniz tabaga koydugunuz zaman ustune atabilirsiniz kestiginiz domatesleri..

tweety yesillik koydugun zamanda domates salatalık ekle ama dedigim gibi sulu olmasından endise edersen yerken tabagın ustune koyarsın domatesi

Son düzenleme:

domatesli sevmedik birde yesillikli deniyecem birde ben nar eksisini cok seviyorum corba gibi oluyo kisir nar eksini bolca koyunca

nar eksisi fazla gelince acımsı bir tat bırakabiliyor basıma gelmisti sende ne kdr koydunda corba yaptın kısırı

ben cok koyuyorum ya bir tabaga bayagi bi dokuyorum karistiriyorum iyice ya elimde olsa kasiklayacam nar eksisini zaten mercimek koftesiymis kisirmis sirf nar eksisi icin yapiyorum yok boyle birsey yeni vardim tadina ondan doyamiyorum

konu bulamadiniz tabi baktiniz benim kisir konum aktif dadandiniz hemen

konu bulamadiniz tabi baktiniz benim kisir konum aktif dadandiniz hemen

Tweety senin taklidini yapan biri vardı bugün hatta avatarın da çok güzel kızıl saçlı bir kız vardı
Sahi benzer nickli biri varmı ? Farklı farklı gördüm , bugün en son dikkatimi çekti.

Tweety senin taklidini yapan biri vardı bugün hatta avatarın da çok güzel kızıl saçlı bir kız vardı
Sahi benzer nickli biri varmı ? Farklı farklı gördüm , bugün en son dikkatimi çekti.

kiz dalgami geciyon oda bendim avatarimi degistirdim vazgectim sona ALLAH SENI hic gulecegim yoktu

Yeşil soğan sevmediğim için ben hep onsuz yapıyorum kısırları. Çok da güzel oluyor vala

ben kısırda yeşil soğan kullanmıyorum arkadaşım. çok da güzel oluyor. kıvırcık salata,kornişon turşu,maydonoz varsa dereotu kullanıyorum

Tabi ki ilk tercihim yeşil soğandır ama yoksa mecburen kuru soğan
katıyorum kötü de olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…