Evimde dusurmus, kendi esyalarimin arasinda buldum gibi seyler soyleyebilir.Sanırım boşanma asamasindasiniz ve arkadaşlar yo göstermişler. Eğer o karttaki bilgileri mahkemeye sunacaksaniz karşı taraf sim karta illegal yoldan müdahale edildiği için sizi suçlar ve yasal yoldan elde edilmeyen deliller kabul olmayabilir. Karşı tarafın simin sizde olduğundan haberi varsa önlemini almistir zaten. Bence dava dosyasına delil olarak simi koyun mahkeme gereğini yapar silinse bile her şeyi ortaya çıkarır.
Acaba acamadigim bi hattan kendimi nasıl arayabilirim ?
Kendine ait olmayan bir hattı araştırması hele hele illegal yollardan kırmaya çalışması suçtur.Evimde dusurmus, kendi esyalarimin arasinda buldum gibi seyler soyleyebilir.
Sonucta bi hat dusme ihtimali/dusurulme/kaybetme ihtimali var.
Once 118 80 arayip telefon numarasının kime ait olduğunu öğren. belki bu şekilde bişeyler yapabilirsin. numarayı biliyor musun bilmiyorum yorumları okuyamadim.
Valla aldatan adamların yüzde yüzü ikinci bir tel kullanıyo zaten öğrensen nolucak canın sıkılacak üzüleceksin ayrılmak istiyorsanda o sim kartını avukata verirsen söke söke bulurlar içinde nolduğunuHemen konuya giriyorum.
Ben bugun eşimin ikinci telini buldum içinden sim kartı aldım. Bidaha vermedim. Pin kodu koymuş. Yanlış deneme sonucu puk istiyor. Ama sadece elimde seri numarası var. Tel No bilmiyorum. Kendi ismine kayıtlı değil. Müşteri hizmetlerini aradım ama hat ile ilgili hiçbişey bilmediğim için kaldım. Kırmam lazım bu puk kodunu. Bana çok ekmek çıkacak dava için biliyorum.
Farklı öneriniz varsa yazar misiniz .
Size güveniyorum. Öptüm tek tek hepicinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?