kızlar yine ben

gamzeanneolmakistiyor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
373
52
123
İstanbul
evet kızlar yine ben. her ay aynı konuyla sizi sıktığımın farkındayım ama hamilelik bölümüne yazdım kimse cevap vermedi. ama inanın cevap almazsam çatlayacağım artık. benim adetime 2 gün var. göğüslerim öyle bir şişti ki ilk kez böyle oluyor. hatta kimyasal gebelik yaşadığımda bile böyle olmamıştı. bir de 2 gündür ishal oldum. çok halsizim rapor aldım 2 gün işe gitmeyeceğim. hamilelikten önce ishal olan var mı.? sizce hamilemiyimidir? akşam acilde kan verdim hamilelik için. sonucunu yarın öğlen alıcam. bekleyemiyorum çok kötü oluyorum. bir fikir verseniz benle aynı durumu yaşayan var mı gebelik öncesi

evet kızlar yine ben. her ay aynı konuyla sizi sıktığımın farkındayım ama hamilelik bölümüne yazdım kimse cevap vermedi. ama inanın cevap almazsam çatlayacağım artık. benim adetime 2 gün var. göğüslerim öyle bir şişti ki ilk kez böyle oluyor. hatta kimyasal gebelik yaşadığımda bile böyle olmamıştı. bir de 2 gündür ishal oldum. çok halsizim rapor aldım 2 gün işe gitmeyeceğim. hamilelikten önce ishal olan var mı.? sizce hamilemiyimidir? akşam acilde kan verdim hamilelik için. sonucunu yarın öğlen alıcam. bekleyemiyorum çok kötü oluyorum. bir fikir verseniz benle aynı durumu yaşayan var mı gebelik öncesi

cnm herkezin gebelik belirtileri farklı olur adetinin geçmesi lazım en az 10 gün. senin daha adetin geçmemiş bile. 2 gün var diyosun. ishal olanıda hiç duymadım açıkçası

ah canım allah tez zamanda sağlıklı versin inşallah canım ama böyle takılma bu konuya. takıldıkça sitres yaptıkça olacağı varsa da olmuyor maalesef. bence bu belirtiler bişey göstermiyor maalesef. bekle sabret inşallah vardır bebek de mutlu olursun :)

her vücudun hamılelık belırtısı farklı..
adet gununde yada 1 gun gecıktıgınde kan testı yaptır bence
benım sadece 1 kere kasıgıma bişey batar gibi olmuştu onun dısında hiçbir fark yoktu
adetım 3 gun gecıkınce hem ıdrarda hem kanda gordum
yanı zorlu bir süreç olsada malesef beklemek şart

bende ishali hiç duymadım..ama tesadüfte olabilir umarım gönlündeki olur.:34::34:

acilde kan verince 1 saat sonra çıkar ya :44:

çıkmaz diye yapmadım. aslında 1 tane test var sanıyordum evde ama yokmuş.az önce yapayım dedim testi bulamayınca vazgeçtim. merkeze de uzak oturuyorum gidip alma şansım yok. of beklemek çok kötü

tüh ya, beklicez o zaman, hadi hayırlısı :49: merakla bekliyorum canım Allah gönlüne göre versin

gamze anne olmayı çok istiyorsun bunu her şekilde anlayabiliyoruz.
ama biraz oluruna bıraksan?
sanki 7/24 bunu düşünüyormuşsun gibi izlenim alıyorum ben yorumlarından.
bir arkadaşım çok fazla istiyor ve hiçbir sorun olmamasına rağmen 3 aşılama 1 tüp bebeği tutmadı.
doktor stres yüzünden olduğunu söyledi ve denemelere 6 ay ara verdiler.

bence biraz sakin ol ve lütfen beni yanlış anlama.
seni kırdıysam da özür dilerim şimdiden.

gamze anne olmayı çok istiyorsun bunu her şekilde anlayabiliyoruz.
ama biraz oluruna bıraksan?
sanki 7/24 bunu düşünüyormuşsun gibi izlenim alıyorum ben yorumlarından.
bir arkadaşım çok fazla istiyor ve hiçbir sorun olmamasına rağmen 3 aşılama 1 tüp bebeği tutmadı.
doktor stres yüzünden olduğunu söyledi ve denemelere 6 ay ara verdiler.

bence biraz sakin ol ve lütfen beni yanlış anlama.
seni kırdıysam da özür dilerim şimdiden.

yok canım neden kırılayım sana olur mu hiç öyle şey? izlenimlerin çok doğru. hatta anladığından daha kötü haldeyim diyebilirim. her ay adet olduktan sonra tamam diyorum bu ay kesin hiç aklıma bile getirmeyeceğim bebeği diyorum. daha sonra yumurtlama dönemim yaklaştıkça kendime verdiğim sözleri tamamen unutuyorum. bir de bakmışım ben yine aynı ruh hastası şeklinde ortalarda dolanıyor olmuşum.

Sana hiç kıyamıyorum biliyormusun :) Senin için dua ediyorum canım umarım en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalıp sende anne olursun.. Yalnız psikolojik olarak da olabilir çünkü aklın sürekli bu konuda biraz kafanı dağıt düşünme inan daha iyi olur..

Back
X