Kızlar yine bir test vakası !

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.585
158
Sadece ben mi görüyorum silik çizgiyi arkadaşlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 220
  • image.webp
    image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 220
  • image.webp
    image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 216
  • image.webp
    image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 215
Hayalet cizgi dedikleri tarzda var canim insaAllah şu testler artık dogruyu gosterir sana canım benim bu sefer pozitif olsun:dua:

Sadece sen değil ben de görüyorum canım o çizgiyi. Çok silikte olsa var. Tebrik ederim canım. Bu arada bata 15 gün var derken canım ovulasyon testi mi gebelik mi anlamadım. Hamilelik takvimi de eklemişsin.
Can'ım bu gebelik testi bizim aramızda bir totem oldu hamilelik takvimi bir topikte arkadaşlarla Uğur getirsin diye yapmıştık S selifor ve diğerleriyle evet 15 gün bata Can'ım

Bence de hayalet denilen çizgiden var canım.. Benimkine de bi bakın bakalm az önce bi arkadaş bariz pozitif dedi ama testte hata olabilir mi ki laboquick kullandm
Can'ım tebrikler hamilesin ne hayaleti burdayım diyor annesi hayırlı olsun benim testimde seninle aynı marka yanılmaz bir önceki gebeliğimde çıkmıştı ve doğruydu ama malesef düştü yavrum :(

Can'ım tebrikler hamilesin ne hayaleti burdayım diyor annesi hayırlı olsun benim testimde seninle aynı marka yanılmaz bir önceki gebeliğimde çıkmıştı ve doğruydu ama malesef düştü yavrum :KK43:
Canım üzgünüm inş bu seferki sağlıklı geçer.. Ben hala inanamıyorum valla 2. Test daha silik çktı bi de.. Yarın da pozitif görmeden inanmıycam sanı rı mo_O

Canım ama azönce tekrar test yaptım bu sefer baya silik çıktı. Diğerini sabahki ilk idrarla yapmıştım. Böyle olupta hamile olan var mıdır?
Sabah idrarı tutup yaptığımız için net oluyor. Gün içinde sıvı aldıkça idrardaki hormon seviyesi ilk idrardaki gibi olmuyor. Siz hamilesiniz tebrikler. Bence gidin kan verin ki iki gün sonra yeniden kan verip takibini yapın ikiye katladı mı diye.

Sabah idrarı tutup yaptığımız için net oluyor. Gün içinde sıvı aldıkça idrardaki hormon seviyesi ilk idrardaki gibi olmuyor. Siz hamilesiniz tebrikler. Bence gidin kan verin ki iki gün sonra yeniden kan verip takibini yapın ikiye katladı mı diye.
Yaaa hadi hayırlısıııı.. Pazar günü acil de mi veriliyor kan ben pek bilmiyorum da böyle şeyleri, gidip hcg baktırcam mı diyeceğim? Bi de ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar acaba

Back
X