- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım bata daha 15 gün var böle bişey normal iki oldu bu böyle çizgi çıkıyor testlerimdeCok cok silik bi cizgi var tebrikler
Bence var gibi ama beklemekten baska caremiz yokCan'ım bata daha 15 gün var böle bişey normal iki oldu bu böyle çizgi çıkıyor testlerimde
Sadece ben mi görüyorum silik çizgiyi arkadaşlar
Can'ım bu gebelik testi bizim aramızda bir totem oldu hamilelik takvimi bir topikte arkadaşlarla Uğur getirsin diye yapmıştık S selifor ve diğerleriyle evet 15 gün bata Can'ımSadece sen değil ben de görüyorum canım o çizgiyi. Çok silikte olsa var. Tebrik ederim canım. Bu arada bata 15 gün var derken canım ovulasyon testi mi gebelik mi anlamadım. Hamilelik takvimi de eklemişsin.
Bence de hayalet denilen çizgiden var canım.. Benimkine de bi bakın bakalm az önce bi arkadaş bariz pozitif dedi ama testte hata olabilir mi ki laboquick kullandm
Bat yarın canım cidden var mı yaa inansam mı bilemiyorum yarını beklemem lazım sanırımTebrikler canım. Bat ne zaman
Hayalet cizgi falan degil. test bagiriyor hamilesinn diyee :)Bence de hayalet denilen çizgiden var canım.. Benimkine de bi bakın bakalm az önce bi arkadaş bariz pozitif dedi ama testte hata olabilir mi ki laboquick kullandm
3ve 4 resimde gordum ikinci cizgiyi :)Sadece ben mi görüyorum silik çizgiyi arkadaşlar
Can'ım tebrikler hamilesin ne hayaleti burdayım diyor annesi hayırlı olsun benim testimde seninle aynı marka yanılmaz bir önceki gebeliğimde çıkmıştı ve doğruydu ama malesef düştü yavrumBence de hayalet denilen çizgiden var canım.. Benimkine de bi bakın bakalm az önce bi arkadaş bariz pozitif dedi ama testte hata olabilir mi ki laboquick kullandm
Canım ama azönce tekrar test yaptım bu sefer baya silik çıktı. Diğerini sabahki ilk idrarla yapmıştım. Böyle olupta hamile olan var mıdır?Hayalet cizgi falan degil. test bagiriyor hamilesinn diyee :)
Canım üzgünüm inş bu seferki sağlıklı geçer.. Ben hala inanamıyorum valla 2. Test daha silik çktı bi de.. Yarın da pozitif görmeden inanmıycam sanı rı mCan'ım tebrikler hamilesin ne hayaleti burdayım diyor annesi hayırlı olsun benim testimde seninle aynı marka yanılmaz bir önceki gebeliğimde çıkmıştı ve doğruydu ama malesef düştü yavrum![]()
Sabah idrarı tutup yaptığımız için net oluyor. Gün içinde sıvı aldıkça idrardaki hormon seviyesi ilk idrardaki gibi olmuyor. Siz hamilesiniz tebrikler. Bence gidin kan verin ki iki gün sonra yeniden kan verip takibini yapın ikiye katladı mı diye.Canım ama azönce tekrar test yaptım bu sefer baya silik çıktı. Diğerini sabahki ilk idrarla yapmıştım. Böyle olupta hamile olan var mıdır?
Yaaa hadi hayırlısıııı.. Pazar günü acil de mi veriliyor kan ben pek bilmiyorum da böyle şeyleri, gidip hcg baktırcam mı diyeceğim? Bi de ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar acabaSabah idrarı tutup yaptığımız için net oluyor. Gün içinde sıvı aldıkça idrardaki hormon seviyesi ilk idrardaki gibi olmuyor. Siz hamilesiniz tebrikler. Bence gidin kan verin ki iki gün sonra yeniden kan verip takibini yapın ikiye katladı mı diye.