Kızlar yine bir test vakası !

Yaaa hadi hayırlısıııı.. Pazar günü acil de mi veriliyor kan ben pek bilmiyorum da böyle şeyleri, gidip hcg baktırcam mı diyeceğim? Bi de ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar acaba
Ben devlet hastanesine acile gidip günüm geçti beta hcg takibi yaptırıyorum iki günde bir diyordum. Yapıyorlardı ve bir saatte çıkıyordu

Kızlar 5 dk önce yaptım belli mi bu testte de ikinci çizgi L LoveMuffin Can'ım devlette de özelde de hafta sonu acilde yapılıyor güzel haberlerle döneceğin kesin ikincinin silik çıkması korkutmasın ilk idrar meselesi değişik çıkabiliyor ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar 5 dk önce yaptım belli mi bu testte de ikinci çizgi L LoveMuffin Can'ım devlette de özelde de hafta sonu acilde yapılıyor güzel haberlerle döneceğin kesin ikincinin silik çıkması korkutmasın ilk idrar meselesi değişik çıkabiliyor :KK66:
Ben burda daha net gordum. Testte pembelik dagilmis ama bariz bi kirmizi cizgi var :)

S selifor Canısı hepimize versin özledim seni sesin çıkmıyor hiç ❤️

@hilal4242 inşallah Can'ım ya yalnılmıyoruzdur bu seferde isteyen herkese versin Rabbim ilgin için çok teşekkür ederim ❤️
topik actm ordan takılıyorum daha cok canım pinkin topik dagildi zaten kimse yazmıyor öyle senden naber ya insaAllah güzel haber gelir senden canım ama 15gun var diyorsun bu kadar erken cikarmiki oda var

topik actm ordan takılıyorum daha cok canım pinkin topik dagildi zaten kimse yazmıyor öyle senden naber ya insaAllah güzel haber gelir senden canım ama 15gun var diyorsun bu kadar erken cikarmiki oda var
Anladım kuzum benide etiketle topiğine kuzum ya bebeğim düzensiz bat yaşadım o yüzden umutluyum yumurtlama günleri değişti inşallah hepimiz güzel haberler alırız ❤️

Anladım kuzum benide etiketle topiğine kuzum ya bebeğim düzensiz bat yaşadım o yüzden umutluyum yumurtlama günleri değişti inşallah hepimiz güzel haberler alırız ❤️
o zaman umut var demektir canım şu testlerin azizligine ugramazsin insaAllah artık

Kızlar 5 dk önce yaptım belli mi bu testte de ikinci çizgi L LoveMuffin Can'ım devlette de özelde de hafta sonu acilde yapılıyor güzel haberlerle döneceğin kesin ikincinin silik çıkması korkutmasın ilk idrar meselesi değişik çıkabiliyor :KK66:
Canım belli oluyor yarın sabah tekrarlarsın sende.. Ben kan testi yaptrdm pozitif çıktı sabahtan beri şoktayım:KK53: inşallah darısı isteyenlere olsun

Back
X