kızlar yine kafam çoık karışık delirmek üzereyim

Moon35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
133
2
118
İzmir
kızlar benim 4 yıllık bi ilişkim var. şuan ayrı yerlerde okuyoruz. yanıma gidip geliyor arada bir ama son zamanlarda artık arkadaşlarıylayken beni umursamıyor. ben yapı olarak cok öfkeli bir insanım ve çıldırıyorum böyle olunca. bağırıyorum çağırıyorum telefonda o da suçu olmadıgını savunuyor bana. yanımdayken hiç bir problem yok ama gidince en fazla 2 günden sonra didişmeye baslıyoruz. eskiden o sorun ederdi az konustuk bugün sesini az duydum diye şimdi artık sorun etmediğini söylüyor. bugün sabah konustuk sonra işlerim var dedi ve saatlerdir arıyorum cevap yok bu kadar saat insanın telefona hiç mi işi düşmez. çalışmıyor da bir yerde okulu da sabahtı bitti. başka biriyle oldugunu hatta yattığını filan düşünmeye başladım etrafında bu tür isteklerde kızlar çok çünkü. bu kadar aramaya mesaja tepki vermemesi mümkün değil. elim ayağım titriyor ne yapayım ben ?

bence kötü şeyler düşünme benimkisi de arkadaşları yanındayken beni unutuyor ya da uzun süre cevap vermeme durumu oluyor daha sonra cevap verdiğinde önemli bi işi çıkmış oluyor yani benim evham yapmamdan kaynaklanıyor her şey bence sende kafana o kadar takmamaya çalış sonuçta yıllardır birliktesiniz

bence kötü şeyler düşünme benimkisi de arkadaşları yanındayken beni unutuyor ya da uzun süre cevap vermeme durumu oluyor daha sonra cevap verdiğinde önemli bi işi çıkmış oluyor yani benim evham yapmamdan kaynaklanıyor her şey bence sende kafana o kadar takmamaya çalış sonuçta yıllardır birliktesiniz

evham olayı işte tam da öyle.. hakim olamıyorum bu durumda kendime öfke kontrolü denen şey yok zaten

bende de öyle oluyor. bi süre moralim bozuk oluyorum o fark ettiğinde geçiştiriyorum o da daha çok karıştırıyor anlat diye bende hissettiklerimi anlatıyorum. o bana hep beni unutmadığını söylüyor hep aklında olduğunu söylüyor ama işte insan bazen bunu görebilmek istiyor. değerli hissetmek sevildiğinin gözüne sokulması gibi şeyler.. belki de ben abartıyorum çok şey istiyorum bilmiyorum.

canım iyice moralini bozcam üzgünüm ama içimden geçeni söyleme gereği hissediyorum. uzun süreli ilişki ve mesafe... zor canım çok zor. sen de yüzde yüz güveniyorum diyemiyosun ki genelde hisler bizi yanıltmaz. o aramıyosa sen de kendini geri çek ve tepkisini izle. neden armıyosun triplerine girme bi şey yokmuş gibi davran.zordur oynamak ama üstüne gittikçe eline hiç bişey geçmez sadece gerilirsin. yalanı gerektirecek bi durum varsa o her seferinde söyler ve sen her sererinde kırılır üzülür acaba dersin.çek elini ayağını bi seyret. kaybedecek bi şeyin zaten yoktur bazen. daha okuyomuşsun önünde kocaman bi hayat var ve hayat o demek değil

Bizim de arada mesafe vardı ilk başlarda o beni ilgiye boğardı son zamanlarda günde bir kaç mesaj bile çok geliyordu bunun kavgası oluyordu hep liseliler gibi mesaj kavgası yaptığımıza inanamıyorum derdi bunun kavgasını yapma daha çok soğutuyorsun mesaj atmasını istiyorsan arama sorma o arkadaşlarıyla takılıyorsa sen de takıl hayatının merkezinde o olmasın biliyorum zor ama uygulayan faydasını görüyor hiç bir zaman ona mecburmuş havası verme kendine değer ver o zaten bi süre sonra merak etmeye başlayacaktır bişeyi istiyorsan kadınca taktik uygulamalısin yoksa daha çok itersin adamı bunlar tecrübeyle sabit ben bunları bilmiyordum ne oldu soğuttum onu bitti ben yandım eller yanmasın derdim o :banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X