- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Söylediği neye alındınız anlamadım,yapıcı bir yorum yapmışKizlar slm ben taktım mi kompleksmi yaptım haklimiyim bilmiyorum.
Eşim lisans ben ise ilköğretim hariç hep açıköğretim okuyup iki önlisans okudum.
Eşimin eskiden beni alttan alta yerdiği çok oluyor du artık yok ama bilinç altına yerlesmis silemiyorum.
Şimdi kendimce kpss ye çalışıyorum.Bana dedi ki sen yorum çalışma yorum gücün iyi senin eğitim alman yani bilgi odaklı çalışman lazım dedi.Bilmiyorum belki dediği normal bir şey ama bana batıyor işte .Ve bana arada aferin çalış diyor ama biliyorum ki içten içe asla güvenmiyor ve bu beni çok kırıyor ne biliyim öyle yazmak istedim içimde tutmak istemedim.
Ne fark eder açıköğretim de olsa okumuşsun kendini de geliştirdiysen ve eşinle aynı ortamlarda güzelce anlaşıyorsan sorun yokKizlar slm ben taktım mi kompleksmi yaptım haklimiyim bilmiyorum.
Eşim lisans ben ise ilköğretim hariç hep açıköğretim okuyup iki önlisans okudum.
Eşimin eskiden beni alttan alta yerdiği çok oluyor du artık yok ama bilinç altına yerlesmis silemiyorum.
Şimdi kendimce kpss ye çalışıyorum.Bana dedi ki sen yorum çalışma yorum gücün iyi senin eğitim alman yani bilgi odaklı çalışman lazım dedi.Bilmiyorum belki dediği normal bir şey ama bana batıyor işte .Ve bana arada aferin çalış diyor ama biliyorum ki içten içe asla güvenmiyor ve bu beni çok kırıyor ne biliyim öyle yazmak istedim içimde tutmak istemedim.
Eşiniz bişey dememiş siz kendiniz ezikleniyorsunuz benceYorumlardan anladığım kompleksmi yapıyorum
Adam nefes alsa batıyo konu açıyosunKizlar slm ben taktım mi kompleksmi yaptım haklimiyim bilmiyorum.
Bence sorun eşiniz değil kendinize olan güvensizliğiniz. Yoksa eşiniz bir şey demiş dahi olsa bu kadar dert etmezdiniz.Kizlar slm ben taktım mi kompleksmi yaptım haklimiyim bilmiyorum.
Bilmiyorum olabilir ama geçmiş te çok ezdi bir şey soruyordum okusan bilirdin diyordu hep aklımdan çıkmıyorEşiniz bişey dememiş siz kendiniz ezikleniyorsunuz bence
Aaa çok ayıp etmiş o zamanBilmiyorum olabilir ama geçmiş te çok ezdi bir şey soruyordum okusan bilirdin diyordu hep aklımdan çıkmıyor
Bilmiyorum olabilir ama geçmiş te çok ezdi bir şey soruyordum okusan bilirdin diyordu hep aklımdan çıkmıyor
Ben kötü bir şey sezmedim,kendi aklınca size yol göstermek istemiş.Yermemis,dalga geçmemiş.Sû İ zan'a düşmeyin.Basarilar.Kizlar slm ben taktım mi kompleksmi yaptım haklimiyim bilmiyorum.
Ş
Şuan öyle değil ama ilk yillarda oyleydiKendisi çok yuksekteydi madem sizde ne bulup evlenmiş, neden evlenmiş???
Emin olun daha iyileri kapisinda yatarken sizi secmiş degildir. Kendini yuksek gorup boyle hava basabilmek icin secmiş olabilir (siz de ekmegine yağ suruyorsunuz kompleks yaparak)
ya da basbaya denksiniz ki birlikte olabilmişsiniz kompleks yapacaginiz bir durum yok.
Sizi kendine uygun görmüyorsa neden evlendi?Eşinizle tek sorununuz bu değil ki sizin ama bu konuda sizin bu konuda kompleks yaptığınız aşikâr.Bilmiyorum olabilir ama geçmiş te çok ezdi bir şey soruyordum okusan bilirdin diyordu hep aklımdan çıkmıyor
Aynen öyleYorumlardan anladığım kompleksmi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?