kızlar yoğurt yiyemiyorum süt içemiyorum

sevgiiit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
302
133
33
34
kızlar hamileliğimin henüz 6 + 1. günündeyim yoğurt severim ama yiyemiyorum ballı süt içmeyi denedim midemi çok yaktı şişkinlik yaptı bağırsklarım isyan etti gastroözafajial reflü teşhisi konmuştu bekarlığımda mide koruyucu kullanıyordum hamile kalmay planladığım için hiç ilaç kullanmadım şimdi yemek yedikten sonra midem çok fazla rahatsız oluyor su içemiyorum(susuzluk da düşüğe neden olabiliyormuş) bana yardımcı olabilir misiniz

kızlar hamileliğimin henüz 6 + 1. günündeyim yoğurt severim ama yiyemiyorum ballı süt içmeyi denedim midemi çok yaktı şişkinlik yaptı bağırsklarım isyan etti gastroözafajial reflü teşhisi konmuştu bekarlığımda mide koruyucu kullanıyordum hamile kalmay planladığım için hiç ilaç kullanmadım şimdi yemek yedikten sonra midem çok fazla rahatsız oluyor su içemiyorum(susuzluk da düşüğe neden olabiliyormuş) bana yardımcı olabilir misiniz
As eriyosun canm.3 aydan sonra gecicek sabret ama kinuyu yanlis yere acmissin

Amaç protein almak ise et tavuk balik yiyin
Belli bir süre hamilelikte mide yanması ekşime olabiliyor o zamana kadar bu besinleri deneyebilirsiniz.
Birde laktozsuz sut çikmisti pınar in galiba onuda deneyebilirsinz belki midenizi yakmaz

Amaç protein almak ise et tavuk balik yiyin
Belli bir süre hamilelikte mide yanması ekşime olabiliyor o zamana kadar bu besinleri deneyebilirsiniz.
Birde laktozsuz sut çikmisti pınar in galiba onuda deneyebilirsinz belki midenizi yakmaz
teşekkür ederim metpamid kullanıyormuş bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamamışlar ama bebeğe geçiyormuş zararsız bi ilaç var mı bildiğiniz kontrole iki haftam var daha

teşekkür ederim metpamid kullanıyormuş bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamamışlar ama bebeğe geçiyormuş zararsız bi ilaç var mı bildiğiniz kontrole iki haftam var daha
İlaç ile ilgili bir bilgim yok doktoruna sormadan sakin deneme.zaten gerekirse doktor verecektir

Hos geldin canm o zaman kk ya.
yeni katıldım aranıza çok fazla kurcalayamıyorum çalıştığım için. kusura bakmayın

Evet yagli yiyeceklerden uzak durup disini sikman lazim cokta bi ilac vs yok senin dedigin ilac disinda benimde bildigim.tahilli urunler tuketmistim ben hep :( ama gecicek emin ol .fazla umursamamaya calis dusundukce bile migdesi agriyor insanin.hayirli dogumun olur insallah.

Bence yiyemiorum diye hiç kaygılanma. Benim doktorum demiştiki 12. Haftana kadar bebek senin yediklerinden hiçbir şey almıcak. Aç dursan bile büyüyecek. Bence kendini zorlama bişeyleri yemek için sonra insan tiksinio ve asla yiyemiyor. Oluruna bırak derim. Çünkü senin bulantıların başlıcak bilmemne. 12. Haftaya kadar ne istiosan onu ye. Gerekirse sonrasında zorlarsın.

Ben hamile olduğumu her gün yediğim yoğurttan tiksindigimde anlamıştım ve daha adet günüm bile gelmemişti :) 14 hafta hiçbir süt ürününü yiyemedim peynir bile. Sonradan geçti tabi.

Canim yogurt en cok sevdigim seydi ama bikere ilk haftalarimda yogurt mayaladim ve kokladim simdi yogurdu gormeye bile tahammulum yok sutu de zaten pek sevmem balli arada bi icmeye calisiyorum 3.aydan sonra duzeliceksin ilk baslarda oluyo endise etme doktorun zaten sana takviye vericektir

Canim yogurt en cok sevdigim seydi ama bikere ilk haftalarimda yogurt mayaladim ve kokladim simdi yogurdu gormeye bile tahammulum yok sutu de zaten pek sevmem balli arada bi icmeye calisiyorum 3.aydan sonra duzeliceksin ilk baslarda oluyo endise etme doktorun zaten sana takviye vericektir
teşekkür ederim canım ilk ay iştahım çok açıktı kalmadı şimdi pek bişey yiyemiyorum tuzlu şeyler yiyebiliyorum sadece.zorlayınca zaten olmuyor. midem berbat oluyor

teşekkür ederim canım ilk ay iştahım çok açıktı kalmadı şimdi pek bişey yiyemiyorum tuzlu şeyler yiyebiliyorum sadece.zorlayınca zaten olmuyor. midem berbat oluyor
Bende oyleyim tatli delisiydim simdi hep tuzlu salataya tuzu batirip yiyorum deli gbi herkes sok bide erkege bwnzettiler normalde kiz olmasi gerekiodu hahah :KK68:

Ben ekmek ve makarna dışında hiçbirşey yiyemiyorum. Daha bir hafta önceye kadar süper sağlıklı besleniyordum. Süt yoğurt yumurta et sebze..şu an ismini bile duyunca bulanıyorum. Mutfağa giremiyorum.

aynı durumdan ben de muzdaribim. deli gibi su içerdim içemiyorum, resmen sıvılardan tiksindim. doktor mecbur alacaksın başka yolu yok dedi. dönüşümlü olarak ayran, kefir, süt, meyve suyu içiyorum.

aynı durumdan ben de muzdaribim. deli gibi su içerdim içemiyorum, resmen sıvılardan tiksindim. doktor mecbur alacaksın başka yolu yok dedi. dönüşümlü olarak ayran, kefir, süt, meyve suyu içiyorum.
canım hazır meyve suyu içme. çok zararlı. kendin sıkabilirsin. ben de çok az su içen biriydim. Şimdi afedersin kustukça içim yanıyor; kana kana içiyorum

Back
X