kızlar yorum ve yardımlarınız bekliyorum. intikam vaktine ne kaldı şunun şurasında :D

gunbeay07

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
130
33
kızlar merhaba hepinize

uzun bir aradan sonra sizlere birşey danışmak istiyorum.

biriyle tanıştım bundan iki hafta önce , yalnız yaklaşık bir senedir faceden arkadaşımdı. iş yerimizede gelip giden birisiydi. yani şahsen görüyordum ekliydik ama konuşmuyoduk .
neyse ara ara mesajlar atardı bende kısa cevaplar verirdim arkası gelmezdi.taki 15 gün önceye kadar bir sabah yazdı ve uzun uzun konuştuk mesajla öyleki sabahtan akşama dek yazışıyorduk.üç günün sonunda akşam bi kahve içelim dedi. ve bende kabul ettim. gittik kahvemizi içtik muhabbet , tavla filan saat 20:30 gibi ben kalkıyım filan dedim. ne düşünüyorsun dedi. neyle alakalı falan filan derken romantik konuşmalar filan pat diye ömrüm olur musun ? yarim olur musun gibi sözler filan. etkileyici tabi etkilendm bende .
ama çaktırmadım. ciddi bi ilşki istediğini söylemişti.
bende bizden olmaz dedim. neden ? dedi haliyle
sen daha çocuksun ben seninle yapamam dedim. benden 4 ay büyük ve yay erkeği, erkeklerin geç olgunlaştığı yadsınamaz bi gerçek ve üstelik bi yay .
ön yargılarınla yaklaşma işte şöyle işte böyle aşık oldum filan dedi.
ben tabi mesafeli durdum. ama bi anda o ilgisi filan etkilendim. ama inanın ilk defa kendimi çok tuttum kaptırmadan hareket ettim.
daha 3 kez buluştuk.
ama bişi oldu hissediyorum. ki ben ona olmuycağını çok yüzüne vurdum sanırım. şimdi bi iki gündür uzaklaştı. ve asıl olay bu kıt beyinli swarmdan arkadaşımdı. cumartesi günü nevşehire bara gidiyo ama bana bişi söylemeden bunla alakalı da şey dedim ona benim nası bi hayatım varsa seninde bi hayatın var beni hayatının merkezine koy işini gücünü bırak benle ilgilen istemem ama o dengeyi korumak lazım dedim. ben dışarı çıkınca adam deliye dönüyo nerdesinler falan filan kendisi çıkınca ulaşılamaz kendisine. haber veriyodu başta şimdilerde oda yok. bu yüzden problemde yaşadık. diyceksinizki 15 günde ne kadar hayatına alma filan. inanın hiç problem değildi lakin o cevap verilmeyen telefonlar ister istemez şüphe duydurdu.
dağıldı konu baya kızmayın bana nolur. en son nevşehir olayından sonra ben buna dedimki tekrar bak bu iş böyle olmaz kimse kimseye mecbur değil. bitiririz herkes yoluna bakar yıpranmaya, yıpratmaya gerek yok. ben böyle biriyle yapamam dedim oda işte yıllardır ben kimseye hesap vermedim öyle yapamıyorum bi anda filan dedi. ama zamanla olucak filan dedi. biraz yumuşadım çaktırmadan gönlümü almak için videolar filan yolladı kendi kaydı :KK66:
şimdi artık bukez asıl meseleye gelicek olursammmm
bu dün beni swarmdan silmiş gece farkettim. arkadaşlık isteği yolladım. ve aradım uyuyomuş. swarmdan niye sildin beni diye sordum işte bilmiyorum silmişim mi filan dedi. enayiyim bende zaten konuştuk yattm uyudum
(aha şimdide yazdı mal)
sabah kalktım ki ne görüyüm swarmda aratıyorum gözükmüyo hemen arkadaşına baktım onun arkadaşlarında gözüküyo veeee isteğim beklemede
he bide şöyle bi huyu var ben bişeyi sorguladığımda işi olur hep kaçar.
normal konuşurken sıkıntı yok ama.
velhasıl kızlar bu adam tam bi biiip çok sinirliyim
ve akşama intikam alıcam
sabah yazıştık güzel güzel hiiiç çaktırmıyorum . öyle konularada girmiyorum. akşama sana bi süpriim var dedim . görüşücez ve herşeyi kusucam aptal sanmasın beni ama bunu sinirlenerek değil onunla dalga geçerek yapıcam. gülücem konuşucam sonrada masadan kalkıp gidicem. ve herşeyi yüzüne vurucam. ve sonunda da canı yansın istiyorum.
çünküü biliyorumki ben onu başta istseydim bu kadar bile ilerlemezdi. kendimi geri çekmem onu çekti.
şimdide ömrünün sonuna kadar unutamıycağı bi ders vermek istiyorum. karman çorman yazdım sinirliyim çünkü akıl vermenize ihtiyacım var ne yapmalı canını yakmak adına

ya zaten kısa zamanda seviyorum diyen erkek şıp sevdidir, başka kıza da hemen aşık olur ki öyle olmuştur, yay erkekği öyle sanırım,benim bi arkadaşımın başınada aynısı geldi, kızın önünde diz çökmeler falan ama iki gün sonra başkasını bulmuş arkadaşımı silmiş, bence hiç ders vermekle uğraşmayın,direk hayatınızdan açıklama yapmadan çıkarın silin engelleyin, eğer yüzüne vurucam derseniz bence hata yaparsınız, siz hayatınızdan çıkardıktan sonra size ulaşırsa o zaman söyleyin ne söylicekseniz

güzel düşünmüşsün intikamını al ve dönüp arkana bakma ondan yar olmaz. sakın yumuşama ben de iyi bilirim o tipleriiii adiler

kızlar merhaba hepinize

uzun bir aradan sonra sizlere birşey danışmak istiyorum.

biriyle tanıştım bundan iki hafta önce , yalnız yaklaşık bir senedir faceden arkadaşımdı. iş yerimizede gelip giden birisiydi. yani şahsen görüyordum ekliydik ama konuşmuyoduk .
neyse ara ara mesajlar atardı bende kısa cevaplar verirdim arkası gelmezdi.taki 15 gün önceye kadar bir sabah yazdı ve uzun uzun konuştuk mesajla öyleki sabahtan akşama dek yazışıyorduk.üç günün sonunda akşam bi kahve içelim dedi. ve bende kabul ettim. gittik kahvemizi içtik muhabbet , tavla filan saat 20:30 gibi ben kalkıyım filan dedim. ne düşünüyorsun dedi. neyle alakalı falan filan derken romantik konuşmalar filan pat diye ömrüm olur musun ? yarim olur musun gibi sözler filan. etkileyici tabi etkilendm bende .
ama çaktırmadım. ciddi bi ilşki istediğini söylemişti.
bende bizden olmaz dedim. neden ? dedi haliyle
sen daha çocuksun ben seninle yapamam dedim. benden 4 ay büyük ve yay erkeği, erkeklerin geç olgunlaştığı yadsınamaz bi gerçek ve üstelik bi yay .
ön yargılarınla yaklaşma işte şöyle işte böyle aşık oldum filan dedi.
ben tabi mesafeli durdum. ama bi anda o ilgisi filan etkilendim. ama inanın ilk defa kendimi çok tuttum kaptırmadan hareket ettim.
daha 3 kez buluştuk.
ama bişi oldu hissediyorum. ki ben ona olmuycağını çok yüzüne vurdum sanırım. şimdi bi iki gündür uzaklaştı. ve asıl olay bu kıt beyinli swarmdan arkadaşımdı. cumartesi günü nevşehire bara gidiyo ama bana bişi söylemeden bunla alakalı da şey dedim ona benim nası bi hayatım varsa seninde bi hayatın var beni hayatının merkezine koy işini gücünü bırak benle ilgilen istemem ama o dengeyi korumak lazım dedim. ben dışarı çıkınca adam deliye dönüyo nerdesinler falan filan kendisi çıkınca ulaşılamaz kendisine. haber veriyodu başta şimdilerde oda yok. bu yüzden problemde yaşadık. diyceksinizki 15 günde ne kadar hayatına alma filan. inanın hiç problem değildi lakin o cevap verilmeyen telefonlar ister istemez şüphe duydurdu.
dağıldı konu baya kızmayın bana nolur. en son nevşehir olayından sonra ben buna dedimki tekrar bak bu iş böyle olmaz kimse kimseye mecbur değil. bitiririz herkes yoluna bakar yıpranmaya, yıpratmaya gerek yok. ben böyle biriyle yapamam dedim oda işte yıllardır ben kimseye hesap vermedim öyle yapamıyorum bi anda filan dedi. ama zamanla olucak filan dedi. biraz yumuşadım çaktırmadan gönlümü almak için videolar filan yolladı kendi kaydı :KK66:
şimdi artık bukez asıl meseleye gelicek olursammmm
bu dün beni swarmdan silmiş gece farkettim. arkadaşlık isteği yolladım. ve aradım uyuyomuş. swarmdan niye sildin beni diye sordum işte bilmiyorum silmişim mi filan dedi. enayiyim bende zaten konuştuk yattm uyudum
(aha şimdide yazdı mal)
sabah kalktım ki ne görüyüm swarmda aratıyorum gözükmüyo hemen arkadaşına baktım onun arkadaşlarında gözüküyo veeee isteğim beklemede
he bide şöyle bi huyu var ben bişeyi sorguladığımda işi olur hep kaçar.
normal konuşurken sıkıntı yok ama.
velhasıl kızlar bu adam tam bi biiip çok sinirliyim
ve akşama intikam alıcam
sabah yazıştık güzel güzel hiiiç çaktırmıyorum . öyle konularada girmiyorum. akşama sana bi süpriim var dedim . görüşücez ve herşeyi kusucam aptal sanmasın beni ama bunu sinirlenerek değil onunla dalga geçerek yapıcam. gülücem konuşucam sonrada masadan kalkıp gidicem. ve herşeyi yüzüne vurucam. ve sonunda da canı yansın istiyorum.
çünküü biliyorumki ben onu başta istseydim bu kadar bile ilerlemezdi. kendimi geri çekmem onu çekti.
şimdide ömrünün sonuna kadar unutamıycağı bi ders vermek istiyorum. karman çorman yazdım sinirliyim çünkü akıl vermenize ihtiyacım var ne yapmalı canını yakmak adına

Eger sizi istemiyorsa hicbir sekilde canini yakamazsiniz.
Eger sizi sildiyse beyninden, kalbinden intikam gibi gordugunuz sey sizi daha da kucultebilir.

Yani bilmiyorum, 15 gun sonra aslinda istedigi gibi biri olmadiginizi anlamis olabilir.
Ama yine de bir sans vermek istiyor, olabilir.

Yahut doyumsuz bir dengesizdir.

Her turlu o "intikam" gulunc olur.
İnanamiyorum bu gibi seyleri nasil dusunebiliyorsunuz?
Yani intikam alabileceginizi dusunmek biraz tuhaf degil mi?
Fazla ozguven midir, cocuksuluk mudur, nedir, bilemedim.

intikamdan kastım aslında aptal yerine koyulmaya çalışılıyorum. farkında olduğumu yüzüne vurmak

yay erkeği nasıl oluyor ki ben de işkillendim şimdi:KK53:
sıkıntı bunlara karışmıycaksın özgürlüklerini ellerinden almıycaksın , benim öyle bi derdim yok ama adam hesap vermeye dahi gelemiyo. ha şuda var şuan hiç bi sorun çıkarmasam süper devam ediyoruz. ama ben sormak istiyorum ne istiyo benden hem yanımda olup yazıp hem nası bi geri çekiştir kendini.

Arkadaşım bence gereksiz hiç uğraşma.
İntikamlık bir durum yok ki.
Bence sen böyle yaparak onu ciddiye aldığını önemsediğini düşündürtürsün.
Boş ver hiç uğraşma, akşam görüşmek istemiyorum de bitir.
O da kendini kurnaz sansın boş ver bir şey kaybetmezsin, o seni kaybetmiş olur.

Anlamadım tam olarak ne yapmış ki intikam alınacak? Sizinle ilgilenmiş, gönlünüzü çeldikten sonra da umursamazca davranmış. Ee? Neden dümdüz ayrılmıyorsunuz ki?
öğrenmek istediğim şeyler var , delikanlıca desinki benim niyetim şu yada sıkıldım yada bana göre değilsin herşeye hazırım. ama konuşsun

öğrenmek istediğim şeyler var , delikanlıca desinki benim niyetim şu yada sıkıldım yada bana göre değilsin herşeye hazırım. ama konuşsun
Delikanlıca şeyler yapmasını gerçekten bekliyor musunuz?
Örneğin, "daha çok ilgimi çeken kadınlar oldu ama sen de yedekte dur istiyorum" der mi?

Arkadaşım bence gereksiz hiç uğraşma.
İntikamlık bir durum yok ki.
Bence sen böyle yaparak onu ciddiye aldığını önemsediğini düşündürtürsün.
Boş ver hiç uğraşma, akşam görüşmek istemiyorum de bitir.
O da kendini kurnaz sansın boş ver bir şey kaybetmezsin, o seni kaybetmiş olur.
yok kızlar beni yanlış anlıyosunuz öyle karşısına geçip hesap sormak değil amacım gülerek anlatıp farkındayım demek

Hiç konuşup kendini yorma onu onun silahıyla vur.Bütün iletişim yerlerinden sil fark ederse aaa silmişmiyim deee farketmezse zaten yapacak bir şey yokk zaten verdiği değer ortadadır.

X