Kızlar Yorumlarınıza İhtıyacım Var

Üzülmeniz tabi ki normal ama yol yakınken ayrılmanız iyi olmuş, bu saatten sonra çok mutlu olacağınız bir evlilik yaşamalısınız, niye bir daha üzülesiniz ki bile bile.
Çok haklısınız gercekten.Ailesı kesınlıkle demıs kapıdan ıcerıye goremezsın demıs

İyi geceler kızlar.4 aylık evlılık gecırdım ve gecen yıl 11. Ayda boşandım.Bu arada çok insan tanımadım.Bi kaç kez gorusturmeye calıştılar bi kac kez ben begendım ama boşanmış oldugunda bılıosunuz amaclar farklı oluyor.Yani uzun zamandır yalnızım .Hayat kaygısı da eklenıyor tabıkı.Beni yıllar önce seven ama benım hiç sans vermedıgım biri vardı.Boşandıgımı duymuş yazışmaya başlamıştık bundan bi 4 ay once .Neyse birbirimizi tanıyalım fln dedi.Tamam dedim.Ama kendısı bekar .Aılesıyle konuşmuş eger oyle bişey yaparsan bu kapıdan gıremezsın demısler.Bana boyle soledı senın zamanını almak ıstemem deyıp engelledı benı.Aylar sonra bugun tekrar yazmış.ılk basta agzıma gelenı saydım.Sankı ben ıstedım boşanmayı kim boşanmak ıcın evlenırki?Çok çok ıyı bi insan .Aşk yok ama insanlıgı karakterı benı mutlu etmesı bu dunyada guvenılır bi insandı.Ben senı uzmek ıstemedım senın zamanını almak ıstemedım.Gexıp tozup sonra olmazsa birde benım için uzulmenı ıstemedım.Zaten yeterınce uzuldun dıo.Dedımkı bunları solemek ıcınmı bunca ay sonra yazdın.Ablası demişki kapıdan bıle gıremezsın.İnşallah ablanda boşanır dedim.Suç sankı boşanmak .Yani durumlar boyle kızlar.Artık cevap vermemelıyım degıl mi?
Kesinlikle cvp ver evlenip boşanmanı sorgulaması değilde ailesinin dizin hakkınızda söylediklerini size yetiştirmesi hiç doğru bi davranış değil düzgün karakterli olsa bunu yapmaz sizi gerçekten sevseydide arkanızda dururdu

Kesinlikle cvp ver evlenip boşanmanı sorgulaması değilde ailesinin dizin hakkınızda söylediklerini size yetiştirmesi hiç doğru bi davranış değil düzgün karakterli olsa bunu yapmaz sizi gerçekten sevseydide arkanızda dururdu
Aynen öyle bende inanmıyorum artık.Gercekten zar bu kadar onemlımı.

Aynen vallaha erkekler hep madam olmuşlar.

Çok yesekkur ederım.Hayatımda tanıdıgım en duzgun ınsanlardan biriydi.Ama biley hıssedemıodum.Ama ınsan zor seylerı gorunce ask sevgı 2. Planda kalıo.Ama bence benım ıcın zerre cabası yok
düzgün insan öyle davranmaz, kendinizi kandırmayın, karakteri oturmamış biri olduğu buradan bile belli oluyor

Erkeklerin bakış açısından ziyade kadınların başka bir kadın için böyle düşünmesi çok fena. Böylesi sığ bir ailenin en başından kendilerini belli etmesi iyi bile olmuş. Sizi mutlu edecek, mantıklı, ablasının annesinin ağzına bakmayan biri ile karşılaşırsınız inşallah.

Kendimden örnek vereyim.. Ben de daha önce bir evlilik geçirdim. 2 sene sonra tekrar evlendim. Eşim daha önce evlenmemiş. İlk önce annesine söyledi durumumu beni gerçekten istediğini sevdiğini söylemiş annesi de o da insan neden olmasın demiş. Sonra eşimiç abilerine de söyledi. En son babası da duydu o da saygı duydu..

Çünkü eşimin ailesi onun yanlış yapmiyacağını yanlış kişiyi aileye gelin getirmeyeceğini biliyorlardı o yüzden saygı duydu herkes.. Ailem istemezse bile benimle gel dedi ailen kabul etmezse gelmem dedim çünkü o evliliğin yürüyemeyeciğini tahmin edebirdim. AİLE çok önemli. Ailesi beni istemeseydi evlenmezdim kesinlikle..

Şimdi 1 seneye yakın mutlu huzurlu bir evlilğim var kv ve kp beni çok seviyorlar. Eşimin ataması geldi hatta gitmemi istemiyor kayınvalidem ağlıyor benim için şükürler olsun rabbime iyi ki evlendim eşimle.. Çok şükür :)

Back
X