kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var :((

simkelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
14
4
3
37
Bir buçuk senelik sevgilim var ve yakında nisanlaniyoruz iki hafta sonra. Aslında baslarda evliliğe pek sıcak bakmıyordu ama sonraları kendisi de bu fikre alıştı. Bazen çok nneşeli benimle hayaller kuruyor bazen çok soğuk taniyamiyorum. Bazen tek başına kalmak istiyor. Ben çok heyecanliyim ilk defa ailemle tanistiracagim ve sonunda nisanimiz olacak iki hafta sonra ama içimde kotu bir his var . babam da biraz mutsuz ilk defa kız veriyor ve iyice tanımak istiyor çok şüpheci . ben iki taraf arasında çok yipraniyorum . sevgilim gecen sene babasını kaybetti acaba hala onun depresyonunda midir ? Yoksa ben mi kuruntu yapıyorum. Bir de farklı sehirlerdeyiz gerçekten çok zor . :(( dualarinizi bekliyorum kızlar Allah yuva kurmak isteyen herkesin yardımcısı olsunnnn :(

Canım öncelıkle hakkında hayırlısı olsun.Evlilik kıolay bir durum değil belki kendini buna alıştırmaya çalışıyordur.Babanın mutsuz olması normal her baba kızını evlendirirken içi buruk olur bunları kafana takma bence.

Babanın şüpheci olması çok normal, kızı yabancı bir adamla yuva kurucak. güvenmek istiyordur o adama. Kadınlar erkeklerden daha fazla heyecanlı ve daha fazla plancı olabiliyor bu durumlarda. sana senin kadar heyecanlı gelmemesi de normal. ama arada bir yalnız kalmak istemesi kesinlikle evlenmek istemediği anlamına gelmiyordur bence. Bir de babasını kaybetmiş, onun burukluğu hemen geçmez ki :(

Babasının yokluğu taze ve bana göre bu mutlu anı onsuz geçireceğini hiç düşunmemiştir.ayrıca diğer yorumlarda olduğu gibi kendini hazırladığını düşünüyorum ben de.kafana takıp kendi kendine sıkıntı yapma kensine , güzel düşün

Kızlar yorumlar için tesekkur ederim gerçekten moral oldu :KK15: simdi her sey yolunda gibi insallah daha iyi olur :nazar:

Back
X