Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiKızlar yorumlarinizi bekliyorum acill!!!
3 senedir suren bi iliskim var.Ayni okulda okuyoruz universite son siniftayiz. Hazirliktan beri beraberiz. Neyse.. Sorunum su onceden gözümün icine bakardi benle gezmek icin can atardi sevdigine eminim tavirlarindan anliyorum sevdigini hatta bu yaz sözümüz olucak kısmetse. Ona da bu ilgisizliginden rahatsiz oldugumu soledim aldigim cevap su; "3 sene olmus daha ne bekliyosun ben monotonluk seviyorum sende biraz su ilgi fazlaligindan vazgec ben yerinde gosteririm ilgiyi dedi" size sorum su ben onun dikkatini cekicek beni kiskanmasini saglicak, tekrardan bana asik olucagi bisiler yapmak istiyorum. Sizinde fikir ve yardimlarinizi bekliyorum kizlar:26::26:
arkadaşım sen nerede olduğunun farkında mısın???
burası erkek infertilitesi!!!!!!
erkek arkadaşınla sorununu anlatıp yardım bekleyeceğin biyer değil...
hayır buradaki insanlar nelerle uğraşıyor senin derdin ne
hadi kendince bu durumu dert olarak görüyorsun aşk hikeyelerimiz/dertlerimiz topiği var oraya yaz bi zahmet...
umarım anlatabilmişimdir !!!!!!!!