Kızlar yorumlarınızı bekliyorum (uzun süreli ilişki)

iyidebananeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
181
14
43
35
İstanbul
kızlarr şimdi durum şu.sevgilimle ilişkimiz gerçekten çok güzel gidiyor.hem seviyeli hem güvenilir.birbirimizi seviyoruz,anlayabiliyoruz,dinliyoruz.ben kendi icimde daha en başta bu ilişkiye o son olsun diye başladım.şuan 3. yılımızı doldurduk ve ikimizde üniversitedeyiz.ona güvenim tam kendime de.ama yine de uzun bir süre olduğu için de korkuyorum.ona bunu belli edip gözünü korkutmak da istemiyorum. çok uzun süre birlikte olup iliskisi guzel devam eden tanidiklariniz var mi?

Son düzenleme:
Tatlım şuan bunları düşünmen kafana takman şu zaman için anlamsız. Zaman sizi zaten yönlendirecektir. Uzun süre ilişkisi süren de vaar, sürmeyen de var. Bu ilşkiye ikinizin de yaptığı fedakarlıklara bağlı.
Bir arkadaşım vardı lisedeki sevgilisiyle aynı tercihleri yaptılar aynı şehirde üni okudular, yurt dışına bile birlikte gittiler, üni bittikten 2 yıl sonra da evlendiler.
Biri de var uzun sürecek diye biriyle ilişkiye başladı 2 yıl geçti, sözlendiler, sonra çocuk benim kariyerim aşk hayatımdan daha önemli deyip yurt dışına dil öğrenmeye-yüksek lisans yapmaya gitti, ayrıldılar.
Yani sen başına ne geleceğini önceden bilemezsin, her durum başka bir kararı beraberinde getirir.

haklısın canım. ama bazen kafama çok takılıyor işte insan emin olmak istiyor :/ ama bunun bi yolu yok malesef

sizin elinizde karşılıklı fedakarlıkla olacak bişey bu...
benim ilişkim 6.5 sene oldu 7ye gidiyor:) ve ayrı yerlerdeydik, karşılıklı düşünceli olmak gerekiyor sabretmek gerekiyor:) şu anda asker yolu bekliyorum:)

uzun ilişki yaşayan bi tanıdığımda var üniversite yüksek lisans falan onlarında 9. senede falan evlendiler sanırsam :)

masallah canim size de :)) hayirlisiyla bi an once gelir ins :) insan bunlari duyunca mutlu oluyo ici rahatliyo

Bence bunları düşünmek yerine bulunduğun günlerden keyif almaya bak.. Evlenirsin ya da evlenmezsin. Şu an seviyosan mutluysan birlikte güzel vakit geçiriyosan gerisi boş.

Ne güzel geleceğe dair planlarınız var umarım sorunsuz sıkıntısız gerçekleştirirsiniz.

Ama olayları birazda akışına bırakmalısınız. Bence ilişkinizin , yaşadığınız anların keyfini çıkarın.

Bu kadar gelecek odaklı yaşamanız belli bir süre sonra sorun yaratır diye düşünüyorum.

Hayatın ne getireceği belli olmaz hakkınızda hayırlısı olsun.

masallah canim size de :)) hayirlisiyla bi an once gelir ins :) insan bunlari duyunca mutlu oluyo ici rahatliyo

sıla söylüyor yaa çok severim "oluruna bırakkkk her neyse geçeeeerrr" :) merak etme sen içini ferah tut anlaşabiliyorsanız ve birbirinizi dinlemeyi biliyorsanız ayrılmanız için bi nedenn yok zaten :)

Iliskiniz hala devm ediyir mu? Merk ettim. Bnm de arkadasimin abisi 6.siniftan beri ciktigi.kizla 7yildir evli :)

3yıl neki ?
biz 11yıl flört etmiştik.

3 yillik iliskim var hala seviyorum ve sevildigimi hissediyorum bazen iliskinin monotonlastigini düşünüyorum sonra geciyor kafana takma tatlim bunlari

biz 6 yıl sevgiliydik hep ayrı şehirlerde üniversite askerlik derken hep ayrıydık ilişkimiz telde geçti diyebilirim önemlli olan o anın tadını çıkarmak tabi hepimiz ciddi bi ilşkiye başlıoruz sonu güsel bitsin istiyoruz ama herşey kısmet zaman ne gösterir bilinmez biz evlendik 7 ay olcak mutluyuz

Benimde eylülün 26sında 4 yıl olacak inşallah lisede tanışmıştık, birbirimize olan güven, saygı ,sevgi ile yürütuyoruz çok şukur bakalım askere gitmeden önce adını koyalım diyor. herseyin hayırlısı :) yaşadıgın an mutluysan sankı hep mutlu olacakmışsın gibi geliyorr

Masallah Allah ayirmasin. Peki kavgalar nasil oluyor? Ya da oluyor mu

Masallah Allah ayirmasin. Peki kavgalar nasil oluyor? Ya da oluyor mu
Oluyor tabi herkesde olduğu gibi. Genelde ben kavga bahanesi üretirim o neredeyse hiç kavga etmez etmek istemez. Çünkü annesi babası biraz kavgacı hep aralarında kavga ettikleri için bana sürekli 'Annem babaminki gibi bi evlilik istemiyorum.' der. Bende ottan püsürden kavga çıkarırım ama hemen barışırız :)

Anladim.:) cok tatli masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…