- Konu Sahibi iyidebananeee
-
Tatlım şuan bunları düşünmen kafana takman şu zaman için anlamsız. Zaman sizi zaten yönlendirecektir. Uzun süre ilişkisi süren de vaar, sürmeyen de var. Bu ilşkiye ikinizin de yaptığı fedakarlıklara bağlı.
Bir arkadaşım vardı lisedeki sevgilisiyle aynı tercihleri yaptılar aynı şehirde üni okudular, yurt dışına bile birlikte gittiler, üni bittikten 2 yıl sonra da evlendiler.
Biri de var uzun sürecek diye biriyle ilişkiye başladı 2 yıl geçti, sözlendiler, sonra çocuk benim kariyerim aşk hayatımdan daha önemli deyip yurt dışına dil öğrenmeye-yüksek lisans yapmaya gitti, ayrıldılar.
Yani sen başına ne geleceğini önceden bilemezsin, her durum başka bir kararı beraberinde getirir.
sizin elinizde karşılıklı fedakarlıkla olacak bişey bu...
benim ilişkim 6.5 sene oldu 7ye gidiyor:) ve ayrı yerlerdeydik, karşılıklı düşünceli olmak gerekiyor sabretmek gerekiyor:) şu anda asker yolu bekliyorum:)
uzun ilişki yaşayan bi tanıdığımda var üniversite yüksek lisans falan onlarında 9. senede falan evlendiler sanırsam :)
masallah canim size de :)) hayirlisiyla bi an once gelir ins :) insan bunlari duyunca mutlu oluyo ici rahatliyo
Vov vov vovvv smdi ne kadarlik evlisiniz? Kac yasinda baslamistiniz :)3yıl neki ?
biz 11yıl flört etmiştik.
Masallah Allah ayirmasin. Peki kavgalar nasil oluyor? Ya da oluyor muBenimde eylülün 26sında 4 yıl olacak inşallahlisede tanışmıştık, birbirimize olan güven, saygı ,sevgi ile yürütuyoruz çok şukur bakalım askere gitmeden önce adını koyalım diyor. herseyin hayırlısı :) yaşadıgın an mutluysan sankı hep mutlu olacakmışsın gibi geliyorr
Oluyor tabi herkesde olduğu gibi. Genelde ben kavga bahanesi üretirim o neredeyse hiç kavga etmez etmek istemez. Çünkü annesi babası biraz kavgacı hep aralarında kavga ettikleri için bana sürekli 'Annem babaminki gibi bi evlilik istemiyorum.' der. Bende ottan püsürden kavga çıkarırım ama hemen barışırız :)Masallah Allah ayirmasin. Peki kavgalar nasil oluyor? Ya da oluyor mu
Anladim.:) cok tatli masallahOluyor tabi herkesde olduğu gibi. Genelde ben kavga bahanesi üretirim o neredeyse hiç kavga etmez etmek istemez. Çünkü annesi babası biraz kavgacı hep aralarında kavga ettikleri için bana sürekli 'Annem babaminki gibi bi evlilik istemiyorum.' der. Bende ottan püsürden kavga çıkarırım ama hemen barışırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?