kızlar yorumlarınızı bekliyorum...

Aynı sebeplerden tekrar tekrar bitireceksen şans verip ilişkini lackalastirma.
Yok ben onun sevmediğim tüm huylarina göz yumacagim diyorsan tabiki şans ver.

Takıntılı derecede kıskançlık, şiddet, saygısızlık, baskı.
Ayrılmak için 4 element mevcut.
Barışmak için? Hiç olumlu bir taraf göremedim.
Bilgisayar mı bu kendini formatlayıp gelsin.
Huylu huyundan vazgeçmez, birinden geçse diğerinde geçmez.
Şans verme yol ver.

düzelecegine emin olsam sans vermek istiyorum ama tabi artık inanmıyorum yorumun için tesekkür ederım

tüm bağlarını kopar bu adamdan hayır gelmez uzatmanın bir manası yok

buna benzer bir insandan daha yeni kurtuldum ama ben yolun başındaydım. kesinlikle bu tarz şeyler değişmez canım. çok bile tahammül etmişsin. zaten bu da onu şımartmış. desenki bundan sonra alttan almasam düzelir mi ? hiç sanmıyorum çünkü bazı şeyler insanın bilinç altından kaynaklanıyor ve istese de değiştiremiyor. kıskanmak daha kötüsü kıskandığı için seni aşağılaması hor ve kötü davranması değişecek bir şey değil. ve bunlar tolere edilecek şeyler de değil. sana kötü davranıyorsa geriye kalanların bir önemi de yok ki.

Şiddet hariç hepsini gördüm zamanında. Yok yakinken dönün bitirin iliskinizi. Emin olun size bunları yapan birisinin sizin vicdaniniza ihtiyacı yok

cok haklısın

Şiddet hariç hepsini gördüm zamanında. Yok yakinken dönün bitirin iliskinizi. Emin olun size bunları yapan birisinin sizin vicdaniniza ihtiyacı yok

ben hep düzelecgini sandm 2 sene bekledm o yüzden

itip kakmak nedir ya? annemize babamiza bile boyle boyun egmiyoruz. bir kere yapmissa hepyapar. bundan sonra mantigini devreye sok sonradan pisman olma canim. ayrica ne hakla senin canini acitabiliyor hayvan mi var karsisinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…