Aynı sebeplerden tekrar tekrar bitireceksen şans verip ilişkini lackalastirma.
Yok ben onun sevmediğim tüm huylarina göz yumacagim diyorsan tabiki şans ver.
Takıntılı derecede kıskançlık, şiddet, saygısızlık, baskı.
Ayrılmak için 4 element mevcut.
Barışmak için? Hiç olumlu bir taraf göremedim.
Bilgisayar mı bu kendini formatlayıp gelsin.
Huylu huyundan vazgeçmez, birinden geçse diğerinde geçmez.
Şans verme yol ver.
öncelikle merhaba kızlar dha yenı katıldım sizden bi konuda fikir almak istedm benim 2 senelik bir ilşkim vardı ilişkinin ilk zamanları gayet normal guxel gıdıyrdu ama sonralardan kıskanclıklar kısıtlamalar basladı bende dha yenıydik diye her dediğini yapmaya calışıyrdum tabi ben yaptıkça o da yapmaya mecbur oldgmu zannettı ve dha da ileri gtti herseyden herkestn kıskanır oldu kuzenlermden arkdsşlrmdan her gün bı problem yasıyrduk ama yne düzeliyrduk ben giyinmeye dıkkat eden seven birisiym ama o hıc onemsemez ve benim diikkat etmeme cok sinirlenr kıskanırdı gguzel gyndgm zaman surekli kvga cıkardı ve bana hakaret ederdı cok sinirlenir sacma sapan benzetmeler yapardı dalga gcerdı cok sinirledgi zamanlar kolumu sıkar itip kalkardı beni ilk zamanlar dha o kadar cok sey var ki yaptıgı ve ben bunlara ragmen hala cok sevıyordm bana bunları yapmycgna dair her sefernde söz verdı ve hep devam etti benmde artık eski sevgim saygm kalmadı öncedende ayrılıyrduk ama hep barısyrduk bu sefer gercekten bitirdim ve artık sevmiyorum istemiyorum ama surekli bana msj atıyor rhat bırakmıyor ben senı cok sevıyorum sadece konu degstıgmı gor diyor ben onu bile istemiyorum ama kötü oldgunu görüncede cok üzülüorum sızce napıyım bı sans dha veriyin ?
buna benzer bir insandan daha yeni kurtuldum ama ben yolun başındaydım. kesinlikle bu tarz şeyler değişmez canım. çok bile tahammül etmişsin. zaten bu da onu şımartmış. desenki bundan sonra alttan almasam düzelir mi ? hiç sanmıyorum çünkü bazı şeyler insanın bilinç altından kaynaklanıyor ve istese de değiştiremiyor. kıskanmak daha kötüsü kıskandığı için seni aşağılaması hor ve kötü davranması değişecek bir şey değil. ve bunlar tolere edilecek şeyler de değil. sana kötü davranıyorsa geriye kalanların bir önemi de yok ki.
Takıntılı derecede kıskançlık, şiddet, saygısızlık, baskı.
Ayrılmak için 4 element mevcut.
Barışmak için? Hiç olumlu bir taraf göremedim.
Bilgisayar mı bu kendini formatlayıp gelsin.
Huylu huyundan vazgeçmez, birinden geçse diğerinde geçmez.
Şans verme yol ver.
buna benzer bir insandan daha yeni kurtuldum ama ben yolun başındaydım. kesinlikle bu tarz şeyler değişmez canım. çok bile tahammül etmişsin. zaten bu da onu şımartmış. desenki bundan sonra alttan almasam düzelir mi ? hiç sanmıyorum çünkü bazı şeyler insanın bilinç altından kaynaklanıyor ve istese de değiştiremiyor. kıskanmak daha kötüsü kıskandığı için seni aşağılaması hor ve kötü davranması değişecek bir şey değil. ve bunlar tolere edilecek şeyler de değil. sana kötü davranıyorsa geriye kalanların bir önemi de yok ki.
itip kakmak nedir ya? annemize babamiza bile boyle boyun egmiyoruz. bir kere yapmissa hepyapar. bundan sonra mantigini devreye sok sonradan pisman olma canim. ayrica ne hakla senin canini acitabiliyor hayvan mi var karsisinda.