Kızlar yorumlarınızı bekliyorum..

Okuyor oda. Çok iyi bir ailesi var. Ben ailesine çok özeniyorum öyle bir ailem olmadığı için. Çok ilgililer. Birazda oyle bir aileye girmek istiyorum sanırım.

İnşallah en iyisi olur canım ama hiç bir şeyin aşırısı ıyı değil bu huyunu torpuler umaırm.

Benim nişanlımda öyleydi..
Baskıcı ve kıskanç..
Konuştum olmadı,
İçimde varsa sen beni kafesede kitlesen yapardım dedim anlamadı ..
O beni ne kadar sıkıyorsa aynısını yaptım.
Uzun bi ilişkimiz olduğu için ne kadar bunaldıysada bitiremedi
Sonra kendi geldi konuştu bu böyle olmaz güvensiz ilişki yürümez die..
Birbirimize güvenelim vs vs .
Cünkü kaldıramadı onun bana yaptıklarını aynısını yapınca.
Şimdi normaliz..
Daha güvenli daha saygılıyız karşılıklı.
Sen her yolu denediysen ve olmuyorsa bırak gitsin
Çünkü inan başta ayyyy beni seviyoo cok kıskanıyooo diye hoşuna giden şeyler zamanla
Çok batıyor çok büyüyor gözünde..

Benim nişanlımda öyleydi..
Baskıcı ve kıskanç..
Konuştum olmadı,
İçimde varsa sen beni kafesede kitlesen yapardım dedim anlamadı ..
O beni ne kadar sıkıyorsa aynısını yaptım.
Uzun bi ilişkimiz olduğu için ne kadar bunaldıysada bitiremedi
Sonra kendi geldi konuştu bu böyle olmaz güvensiz ilişki yürümez die..
Birbirimize güvenelim vs vs .
Cünkü kaldıramadı onun bana yaptıklarını aynısını yapınca.
Şimdi normaliz..
Daha güvenli daha saygılıyız karşılıklı.
Sen her yolu denediysen ve olmuyorsa bırak gitsin
Çünkü inan başta ayyyy beni seviyoo cok kıskanıyooo diye hoşuna giden şeyler zamanla
Çok batıyor çok büyüyor gözünde..
Bende bu yöntemi kullanayım belki bende de işe yarar teşekkürler :)

Ama onun şöyle bi düşüncesi var evlendiğimizde sen tamamen benim olacağın için asla kısıtlamam istediğini yapabilirsin diyor
Bu koskacaman bir yalan biliyormusun aynısının laciverti bendede vardı.O kızdığım hiç anlaşamadığım babam varya gecenin üçünde geldi aldı beni.Bu adam düzelmez evlenince dahada beter olur.Evden yalnız başına çıkartmaz perde açamazsın balkona çıkamazsın emin ol hepsini yapar.Bak ben doğum yapıcam son günlerim 4 aydır babamın evindeyim keşke diyorum babamı dinleseydim.İlk anlattığımda hiç istememişti bizim göremeyeipte onların gördüğü buymuş.Sakın pişman olucağın bir karar veripte aileni arkanda bırakma onları ezip geçme.Bak benim başıma geldi gözünün karatıp bu adam düzelir diye yürüme.Çünkü düzelmez.Aksine herşey dahada büyüyüp problem olucak.Bizzat yaşadım test ettim.Hayat o kadar kısaki değmez üzülmeye mutsuz olmaya.Hatta burda benim gibi olan kaç kişi var bu kadar insanlar yanmışken kendini yakmaya değer mi?

18 yaşımdan üni bitene kadar aynı benzer bir erkek arkadasım vardı etek tayt elbise giydirmezdi. o yıllar boyounca erkek çocuğu gibi kot pantolon giyerek gecirdim. küserdi iki üç ay aramazdı. o dönemlerde dertleştiğim sığındığım abime aşık olup ve terketmiştim. şimdi diyorum ki boş yere o güzelim senelerimi harcamışım bom boş yere !

arkani don ve kac uzaklas o adamdan babandan kacicam die sacma sapan kiskanc kompleksli bi adama mahkum olmak zorunda diilsin eminim daha yasin da ufak. kac kurtar kendini!!!!

Back
X